nlc.hu
Sztárok

Drámájáról vallott Köllő Babett

Drámájáról vallott Köllő Babett, sírva mesélt vetéléséről a színésznő

Köllő Babett sírva mesélt a szörnyű emlékekről.

Köllő Babett lesz az Összezárva Hajdú Péterrel következő vendége és a műsorban – ahogy megszokhattuk, a sok nevetés mellett a sírás sem maradt el. A műsorvezető a legnagyobb drámájáról, csalódásáról kérdezte a Sztárban sztár zsűritagját, aki sírva mesélt sikertelen terhességéről – ez látható a műsor előzetesében.

„Abba gondolj bele, hogy ezek a gyerekek egykilósak voltak”

– kezdte a történetet Köllő Babett, aki ikrekkel volt várandós.

A színésznő korábban már említette ezt a Feleségek luxuskivitelben első évadában pár mondat erejéig. „Milla lányom is ikerterhességnek indult, neki is lett volna egy testvére. Nálunk ez nem ritka, nekem is egy iker fiútestvérem van. A második ultrahang környékén derült ki számunkra, hogy sokkal kisebb a másik magzat, és felkészített az orvos, hogy ez a gyermek nem fog kifejlődni, életképtelen lesz. Szerencsére akkor nem vetéltem el, nem sokkal a diagnózis előtt felszívódott a magzat, de a csodás lányom minden nehézségért kárpótolt. Évekig tartott, hogy ezekről a tragédiákról beszélni tudjak” – árulta el korábban.

Az Összezárva korábbi vendégei: 

köllő babett

Köllő Babett (Fotó: Smagpictures)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top