nlc.hu
Sztárok

Győrfi Pál családi tragédiája

„Rossz felidézni ezt a tragikus időszakot” – először beszélt családi tragédiájáról Győrfi Pál

Halálukig ápolta szeretteit odahaza.

Győrfi Pálnak szinte egyszerre kellett elbúcsúznia édesanyjától és a nagymamájától – minderről az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor péntek este képernyőre kerülő, legújabb adásában beszél – írja a Blikk.

Győrfi Pál,

Szörnyű időszakon ment át Győrfi Pál (Fotó: MTI / Máthé Zoltán)

„Az anyukám után néhány héttel veszítettem el a nagymamámat. Volt egy olyan időszak, amikor az anyukám is meg a nagymamám is nagyon rossz állapotban volt már. Előbb halt meg az anyám és utána nem sokkal a nagymamám, otthon… Otthon csináltuk végig” – emlékezett vissza a 20 évvel ezelőtti szörnyű hónapokra a mentőszóvivő, akiből már rajzfilmfigura is lett.

„Rossz felidézni ezt a tragikus időszakot, de emellett nagy lelki megnyugvást is adott, hogy mellettük lehettem és gondoskodhattam róluk. (…) Nagyon nehéz időszak volt ez, hiszen az egyik szobában édesanyám feküdt, a másikban a nagymamám” – vallotta be a Nicsak, ki vagyok?-ban is szereplő Győrfi Pál, akinek később az édesapjával is végig kellett csinálnia ugyanezt. Ő is otthon halt meg, 8 évvel ezelőtt.

Olvass még Győrfi Pálról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top