Szabadidő

Rajzfilmfigura lett Müller Cecíliából és Győrfi Pálból

Egy népszerű youtuber-páros rajzolta meg az országos tisztifőorvost és a mentőszolgálat szóvivőjét.

A TomiFilmek YouTube-csatornáján jelent meg a Tomi és a Vírus 2. című animáció, amelyben Müller Cecília országos tisztifőorvos és Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője is megjelenik, rajzfilmfigura formájában – írja a Ripost.

A csatornát Vass Mónika és Tavaszi László üzemelteti, akik már a koronavírus tavaszi első hulláma idején is feldolgozták a társadalmi hangulatot, amikor a vécépapír-felvásárlási roham mellett Orbán Viktor járvánnyal kapcsolatos bejelentései foglalkoztatták a lakosságot. Az akkori első epizódban a miniszterelnökből is rajzfilmfigurát csináltak a szerzők.

Rajzfilmszereplőként tűnik fel Müller Cecília és Győrfi Pál

Müller Cecília a Tomi és a Vírus 2-ben (Forrás: TomiFilmek / YouTube)

Tavaszi László a Ripostnak nyilatkozva elmondta, a kisfilm érdekessége, hogy a gyerekük egyidőben ugyanabba az iskolába járt, ahová Győrfi Pál fia is, a szóvivőt így többször is látják, ahogy a suli előtt várja a gyereket.

A Tomi és a Vírus 2-t cikkünk írásának pillanatában már több mint hatszázezer alkalommal nézték meg a YouTube-felhasználók.

További cikkeink a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top