nlc.hu
Sztárok

Kikezdték Jakupcsek Gabriellát

Többen támadják Jakupcsek Gabriellát egy ártatlan fotó miatt

Jakupcsek Gabriella zseniálisan reagált a negatív kommentekre.

A mai világban már teljesen természetes, hogy a hírességeket megkeresik különböző cégek, amelyeknek a termékeit a közösségi oldalaikon reklámozzák. Bár a legtöbb sztárnak van emellett más bevételi forrása, nagyon sokan élnek csak ebből. Jakupcsek Gabriella természetesen az előbbi csoportba tartozik, de azért néha előfordul, hogy bemutat egy-egy terméket a követőinek. Legutóbb egy arcápoló olajat reklámozott, amiért – érthetetlen módon – sokan belekötöttek.

#hirdetés A forgatásokon kapott szép sminkeknél már csak azt szeretem jobban, amikor otthon lemoshatom azt. 😊 Extra...

Közzétette: Jakupcsek Gabriella – 2021. március 6., szombat

Többen nehezményezik, hogy az immár kétszeres nagymama Jakupcsek Gabriella is beállt a reklámozók sorába, pedig ez nem megszokott tőle. Akadnak olyanok is, akik szerint retusált a fotó, és ezért nem túl hiteles a reklám.

Erre reagált is a műsorvezető.

jakupcsek gabriella komment

Fotó: Facebook

Természetesen a negatív kommentelők mellett rengetegen vannak, akik megvédték Jakupcsek Gabriellát és hisznek abban, hogy ápolni kell az arcbőrt így, vagy úgy. Valamint többen azt javasolták a károgóknak, hogy ha nem szeretik a műsorvezetőt, vagy csak vitatkozni akarnak, akkor látogassanak meg más oldalakat.

Ezeket a hírességeket nem kímélték a kommentelők:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top