nlc.hu
Sztárok

Istenes Bence dala a kommentekből

Istenes Bence zseniális dalt írt a műsorát kritizáló kommentekből

Istenes Bencét nem hatják meg a negatív kommentek.

Istenes Bence már több mint tíz éve a médiában tevékenykedik, sok mindennel találkozott már, így a negatív kommentek sem hatják meg a műsorvezetőt. Az IstenEst című, Youtube-on futó műsorának volt első évada, ám az csak egy részt élt meg, a második széria viszont sokkal komolyabbnak ígérkezik. A hétfői adásban többek között arról is szó esett, hogy a hírességeket mennyire viseli meg a negatív kritika – ezzel kapcsolatban egy dalt is írtak Fluor Tomival, ami a műsor első részét kritizáló kommentekből született.

A sorokat írásban nem idéznénk fel, de a dal annyira megihlette Járai Mátét, hogy ő is hozott egy kommentet, ami inkább személyeskedő, mintsem szakmai. Mondanunk sem kell, hirtelen abból is összedobtak egy dalt. 

A műsorban egyébként megkérdezték Szabó Zsófit, hogyan viseli a válása körüli pletykákat, illetve Király Lindát is felhívták az évekkel ezelőtti himnuszbakija miatt.

Kegyetlen kommentelők: 

istenes bence

Istenes Bence (Fotó: IstenEst / Youtube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top