nlc.hu
Sztárok

Pataki Ági frappáns válasza

Frappánsan vágott vissza kommentelőjének Pataki Ági

Pataki Ági nem árul zsákbamacskát, egészen közelről fotózta magát. Az eredményt pedig meg is mutatta, ami nem nyerte el mindenki tetszését.

Pataki Ági fantasztikus formában van – ezt tudjuk. Az egykor modellként dolgozó filmproducer jelenleg férjével tölti a hosszú hétvégét. A kikapcsolódás keretében Pataki lőtt magáról pár egészen közeli fotót, amit közösségi oldalán meg is mutatott.

Pataki Ági fantasztikus formában van

Fotó: Pataki Ági/Instagram

„Csípős volt, de nem bántam, hasonlított a tavaszra. Így kezdődött a hétvége, azóta várom a folytatást…” – írta a képhez Pataki Ági.

Természetesen azért akadtak rosszindulatú megjegyzések is.

„Úgy érted két ember a derítővel, plusz a fotós, stylist, hair-makeuposok, asszisztensek és egy időjárás jelentő? És ez csak egy egyszerű hétvége volt, gondolom” – írta az egyik kommentelő, amit Pataki Ági le is reagált.

„Sajnos, ezek közül senki nem volt, csupán egy férj, akire ráparancsoltam, hogy örökítse meg a napot (engem önmagamban nem lett volna kedve)” – írta frappánsan az egykori modell.

Jó formában vannak:

(Nyitókép: Pataki Ági/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top