Sztárok

Gaál Noémi nagyszerű formában van: „Nem szoktam bűnözni”

Napi pár perc edzés is csodákra képes, ezt mondja a szakember. Most Gaál Noémivel együtt mutatott be gyakorlatokat Kisó.

A műsorvezetés mellett civil szakmája is van Kiss Orsinak, vagy ahogy jobban ismerik, Kisónak. Húsz éve sportedzőként dolgozik, és most a Story magazin kérésére segít másoknak is, hogyan használhatják ki az otthon töltött időt egy kis testedzésre. 

„A mozgással kapcsolatban gyakori kifogás, hogy nehéz időt szakítani magunkra, pedig már napi pár perc is csodákra képes. Aki velem tart, meggyőződhet róla, a gyakorlatokat otthon is simán el lehet végezni” – mondta Kisó, aki ezúttal Gaál Noémivel tornázott. 

Gaál Noémi és Kisó közösen mutattak be tornagyakorlatokat

Gaál Noémi és Kisó közösen mutattak be gyakorlatokat

Ahogy a felvételen is látszik, az időjós nagyszerű formában van. Noémi minimálisra csökkentette a feldolgozott élelmiszereket, a fehérliszt- és a cukorfogyasztást. 

„A rendszerességet nehéz betartanom, hiszen állandó rohanásban vagyok, időhiányban szenvedek. Általában van nálam banán, energiaszelet, ha kimarad egy-egy étkezés, akkor ezekkel pótlom. Nem szoktam »bűnözni«, nem vagyok édesszájú, és egy zacskó chips is úgy három hónap alatt fogy el.”

Bár csak rövid ideig láthattuk az Ázsia Expresszben, Gaál Noémiről ott is kiderült, hogy nagyon edzett, hála a rendszeres sportnak. Heti kétszer másfél órát jár személyi edzőhöz, egy órát pedig teniszezik.

„Közel harminc éve rendszeresen sportolok. Szerintem az a titok, hogy kötelezően elvégzendő feladatnak kell tekinteni. Mint ahogy rendszeresen járunk kozmetikushoz, esetleg külön nyelvórára, nekem a sport is fixen be van iktatva az életembe. 95 százalékban betartom, így nem csúszik ki az irányítás a kezem közül.”

Itt láthatod, milyen jó formában van Gaál Noémi: 

Gaál Noémi csupa mosoly, nem is meglepő: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top