Sztárok

Gaál Noémi: „Tamással együtt kaptam egy tinédzser nagylányt és egy kutyust is”

Már nyolc hónapja alkotnak egy párt új kedvesével, Tamással, kapcsolatuk pedig egyre erősebb. Az ATV időjósa mesélt életükről, terveikről és arról, hogy mennyire fontos számára mindkét munkája.

Újra mosolyogsz, ezt jó látni. Mesélj, hogyan változott az életed?

Nyolc hónapja vagyunk együtt Tamással, és azt újra elmondhatom, hogy boldog vagyok. Sajnos, édesapám súlyos beteg, ezért mégsem olyan kerek egész minden. Természetesen ez a tény mindennapjaimban jelen van, a párkapcsolat terén egyébként minden jól alakult a magánéletemben. Tamással már össze is költöztünk, és vele együtt kaptam egy tinédzser nagylányt és egy kutyust is, egy golden retrievert. Két eb elvesztése után a kutyák iránti rajongásomat ez a kutyus kapja. Szívből örülök neki, mert aki ismer, tudja, mennyire szeretem az állatokat és milyen sokat jelentenek nekem. Gyakran megyünk hármasban sétálni.

(Fotó: nlc / Gaál Noémi)

Tamás mivel vett le a lábadról, hogyan hódította meg a szívedet?

Már épp eljutottam odáig, hogy elengedjem a múltat és lezárjak egy időszakot, amikor összetalálkoztunk. Egyszer, több mint tíz éve, már egy közös munka lehetősége miatt találkoztunk, ami aztán nem valósult meg. Szerintem a sors sodort egymás útjába újra minket, Összefutottunk egy vasárnap délután, majd egy csokor fehér tulipán várt a kocsim visszapillantóján. Hát nem romantikus?! Akkor már tudtam, hogy ez a férfi nagyon szimpatikus nekem. Persze nagyon óvatos voltam. Örülök, hogy megkeresett, és megtette felém az első lépéseket. Sokat beszélgettünk, fogta a kezem, segített, hogy újra nyitott legyek, bízzak. Tamás nagyon tapasztalt férfi, akitől nap mint nap tanulok is. Mindig jó tanácsokkal lát el, a túlzott maximalizmusomat próbálja jól kezelni, és amióta együtt vagyunk, sokat változtam.

Nem volt nehéz az újrakezdés?

Így utólag már úgy gondolom, hogy nem volt nehéz, pedig voltak félelmeim. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy rögtön elém hozott az élet egy olyan férfit, aki mellett jól érzem magam. Így kihagyhattam az ismerkedés azon útvesztőit, próbálkozásait, amikor valószínűleg sokat csalódtam volna. Ezért hálás vagyok az életnek. Bizonyára nincsenek véletlenek…

Milyen veled együtt élni?

Türelmes, figyelmes és könnyen alkalmazkodó típus vagyok, ez persze nem jelenti azt, hogy velem mindennap könnyű együtt élni. Ahogy Tamás szokta mondani, mindenkinek megvannak a saját démonai. Én például a kudarcokat, csalódásokat kezelem nehezen. De ha fáradt vagyok, akkor is több türelemre van szükség, és Tamás valahogy ezt is jól kezeli. Sokszor nyugtat, és ha túlértékelek szituációkat, akkor szól, hogy engedjem el. Nagyon figyel rám, sok mindent többször átbeszélünk. Megfogadom a tanácsait, szerintem sokat lazultam mellette. Nagyon jól megértjük egymást, sok mindenről egyformán, hasonlóan gondolkodunk. Ízlésünk, életvitelünk is közel áll egymáshoz. De például az étkezési szokásaink megegyeznek. Rendszeresen szaunázunk is együtt, hiszen mindketten szeretjük a testedzést, figyelünk a testünk karbantartására.

Gaál Noémi az egészséges életmód híve (Fotó: smagpictures.com)

Hogyan étkeztek? Szoktál főzni?

Igen természetesen, szeretek főzni, bár sokszor kevés időm jut rá. Az egészséges étkezés hívei vagyunk, szeretjük a salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket. Tegnap este éppen grillcsirkét vacsoráztunk salátával, de imádjuk a lazacot és mindenfajta halfélét. Sok avokádót eszünk mostanában, és különféle gyümölcsleveket készítünk. Kevés édességet fogyasztunk, inkább olajos magvakat rágcsálunk.

Mennyit edzel mostanában?

Heti kétszer járok személyi edzővel edzeni, és a teniszezés is megmaradt nekem. Szeretem az intenzív mozgást, az évek alatt rájöttem, hogy igenis tenni kell azért, hogy negyven felett is jól nézzünk ki. Inkább ráveszem magam, hogy elmenjek edzeni, mint hogy kihagyjak pár órát, mert tudom, hogy mennyire nehéz újra nekilátni a mozgásnak. Fontos a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel is, napi szinten sok ásványvizet, gyógyteát fogyasztok, elengedhetetlen a hidratálás. A bőrömre is sok figyelmet fordítok, az otthoni arc- és testápolás mellett régi vendég vagyok a kozmetikusomnál, a masszírozás is nagyon jól esik, ezek mind nemcsak a testemre, hanem a lelkemre is pozitívan hatnak.

Van olyan testrészed, amivel elégedetlen vagy?

Úgy általában jó érzéssel nézek tükörbe, de nyilván itt-ott én is változtatnék, A hasamra, a  karomra szoktam extra edzést kérni, de elégedett lehetek magammal. Az összképet, vagy inkább azt, hogy épp hogyan értékelem a külsőm, az is befolyásolja, harmóniában vagyok-e magammal. Azt gondolom, hogy a koromat megnézve nincs mit szégyellni magamon. Ráadásul Tamásnak is így tetszem, ahogy vagyok.

 Gaál Noémi régóta rendszeresen edz (Fotó: smagpictures.com)

A magánéleted rendben, és mi a helyzet a munkáddal? Már három éve dolgozol az ATV-nél, jól érzed ott magad?

Igen, abszolút. Kedves kollégák vesznek körül, jó bejárni a munkahelyemre. Az időjárás, vagy maga az időjárás-jelentés pedig már szívügyemmé vált, a televíziózást sem tegnap kezdtem. Bár nem vagyok meteorológus, az évek alatt nagy rutinra tettem szert. A műsoraimat én szerkesztem, én fogalmazom meg a szövegeimet szakemberek előrejelzései alapján. Az adott időjárási helyzet is gyakran tartogat kihívásokat, ezek azok, amiért ezt a munkát, feladatot nem lehet megunni.

A saját üzleteid is megvannak még?

Igen, mindig is próbáltam több lábon állni. Stabil pontok az életemben, és ezt is nagyon szeretem csinálni. Sokszor ugrok be én is kiszolgálni az embereket, ezzel is jobban megismerhetem a vevőim igényeit. Beszélgetek a vevőkkel, abban bízom, hogy jó érzéssel, elégedetten távoznak és térnek vissza az üzletbe. Kitartás kell hozzá, de úgy látom, nem hiába teszem a dolgom itt is mindennap.

Az eddigi bázisodat, otthonodat feladtad?

Tamással már hónapok óta együtt élünk egy családi házban, így másképp kell szerveznem  az üzletek körüli teendőket. A munkatársaim szerencsére rugalmasak, megbízhatóak, talpraesettek, így egy csapatban jól kezeljük az új helyzetet. Eddig a boltokhoz voltam közelebb, most a tévéhez kell kevesebbet utaznom.

Mi a legközelebbi tervetek Tamással?

Már tervezgettünk, beszéltünk arról, hogy a közeljövőben el szeretnénk utazni valahová kettesben. Autóval mennénk, így valószínűleg valamelyik környező ország lesz a célpont.  Nyaraltunk már együtt ősszel, az pihenős, láblógatós egy hét volt a tengerparton. Ezúttal viszont szeretnénk érdekes, szép helyeken kirándulni, várost nézni, sétálni, finomakat enni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top