nlc.hu
Sztárok

Gaál Noémi felmondása

Felmondása okáról mesélt Gaál Noémi

Gaál Noémi felmondását megkönnyítette, hogy az ATV sem marasztalta tovább a csatornánál.
Gaál Noémi

Ahogy arról mi is beszámoltunk, hosszú közös munka után Gaál Noémi távozik az ATV-től. Most a Blikknek mesélt arról, miért jutott erre a döntésre, s hogy miként fogadta azt a csatorna vezetősége.

Mint mondta, nehéz időszak áll mögötte, ami arra sarkallta, hogy átértékelje a fontossági sorrendjét:  – Novemberben veszítettem el imádott édesapámat, aki három évig küzdött súlyos betegséggel, én pedig végig mellette voltam. Emellett vittem a vállalkozásomat, és a tévében is többet dolgoztam, mert a kolléganőmnek kisbabája született. Állandó rohanás volt az életem, semmi időm nem maradt a pihenésre. Lelkileg és fizikailag is mély fáradtság van rajtam – mesélte Gaál Noémi, aki elérkezettnek látta az időt, hogy lejjebb adjon a kötöttségeiből.

– Amikor az embernek egy ennyire közeli hozzátartozója távozik, átértékeli az életét. Ráébred, hogy muszáj változtatnia, és máshová helyezni a fókuszt az életében, mert nem bírja már sokáig azt a feszített tempót, amit eddig diktált. Az éveken át tartó napi 4-5 órás alvásoknak és a folyamatos stressznek lehetnek egészségügyileg is negatív hatásai, amit minimálisan én is érzek, és tervezek is felkeresni majd emiatt néhány orvost.

Döntését megkönnyítette, hogy az ATV részéről is minden arra mutatott, jobb, ha véget ér a közös munka. Amikor leült a vezetőséggel, nagyon baráti, korrekt módon egyeztek meg a lezárással kapcsolatban.

Fotó: fotocentral.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top