nlc.hu
Sztárok

Gaál Noémi akkor és most

Gaál Noémi 51 évesen bomba formában van

Gaál Noémi már több évtizede az életünk része az időjárás-jelentéseken keresztül. Emlékszel, milyen volt régen?

Gaál Noémin nem fog az idő, simán letagadhatna akár 20 évet az 51-ből. 1990-től kezdve a képernyőn van, először a Kérdezz, felelek! című műsorban tűnt fel, majd 1997-től kezdve megtalálta a helyét az időjárás-jelentésben a TV2-nél, ahonnan átigazolt 2017-ben az ATV-hez. Évtizedek óta tündököl a tévében, és mintha semmit sem változott volna ebben az időben.

Az életkorával kapcsolatos gondolatairól az 51. születésnapja után mesélt az nlc-nek : „Eddig nem foglalkoztatott a korom, de a tavalyi kerek szám után kicsit átértékeltem körülöttem a dolgokat. Úgy fogalmaznék, hogy míg korábban kevésbé figyeltem arra, hogy pihenjek, elvonuljak a magam világába, most viszont azt vettem észre, hogy időnként ki akarok szakadni a napi mókuskerékből, lecsendesedni és többet törődni a családommal is. A szüleimmel való időtöltés felértékelődött bennem. Édesapám túl van egy súlyos betegségen és szerencsére jól van. Minden egyes pillanatnak örülök vele és édesanyámmal. Az idő múlásával nem könnyű megbékélni, de ha odafigyelünk magunkra, akkor az adott életszakaszban is tudjuk mire van szükségünk testileg, lelkileg. Mostanában is sokat edzem, teniszezek. Ezeknek is köszönhető, hogy energikus vagyok és a lelkem is teljesen rendben van.” 

Gaál Noémi semmit sem változott

Gaál Noémi 1998-ban és mostanában (Kép: smagpictures.com)

Egy interjú során Gaál Noémi úgy nyilatkozott, hogy teljes mértékben elégedett a karrierjével: „Kedves kollégák vesznek körül, jó bejárni a munkahelyemre. Az időjárás, vagy maga az időjárás-jelentés pedig már szívügyemmé vált, a televíziózást sem tegnap kezdtem. Bár nem vagyok meteorológus, az évek alatt nagy rutinra tettem szert. A műsoraimat én szerkesztem, én fogalmazom meg a szövegeimet szakemberek előrejelzései alapján. Az adott időjárási helyzet is gyakran tartogat kihívásokat, ezek azok, amiért ezt a munkát, feladatot nem lehet megunni.”

Gaál Noémi profin közvetíti nekünk az időjárást évtizedek óta, mégis sokan nem a munkájával, hanem a dekoltázsával foglalkoznak a mai napig. Ezen már nem annyira akad fenn az időjós, de eltartott egy ideig, amíg megszokta, hogy a külsejét vizslatják a nézők: „Időnként szórakoztat, időnként pedig bosszant, hogy ezzel foglalkoznak. Kis túlzással ez tíz másodpercig tart nálam, és már el is felejtem. Bizonyos mértékben azért örülök neki, mert akkor még mindig szem előtt vagyok a nézők számára. Számít, mégis csak egy kereskedelmi csatornánál dolgozom. Nehéz volt ezt megszokni, megtanulni, és együtt élni vele” – nyilatkozta a Borsnak. 

Gaál Noémi fiatalon
Megnézem
Összes kép (6)

Az időjós sosem titkolta a közönség elől a magánéletét, 14 évig tartó kapcsolatáról Maloveczky Miklóssal sokat megtudhattak az olvasók és nézők a médiából. 2019-ben azonban vége lett a szerelemnek, amiről akkor így nyilatkozott: „Sokan találgatták, mi áll a háttérben, de őszintén megmondom, hogy nincs eltitkolt problémákról, harmadik félről szó, egyszerűen elfáradt a kapcsolatunk.” Egy évvel később pedig egy múltból visszatérő ismerős, Tamás mellett találta meg a boldogságot, akivel együtt egy tinilány is érkezett az életébe: „Más megélni a szerelmet az élet kellős közepén, mint huszonévesen. De egy társa által adott bizalomra, biztonságra és feltétel nélküli szeretetre mindenkinek szüksége van, kortól függetlenül. Nálunk nincsenek játszmák. (…) Szerencsésnek mondhatom magam, hogy rögtön elém hozott az élet egy olyan férfit, aki mellett jól érzem magam. Így kihagyhattam az ismerkedés azon útvesztőit, próbálkozásait, amikor valószínűleg sokat csalódtam volna. Ezért hálás vagyok az életnek. Bizonyára nincsenek véletlenek…”

Akkor és most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top