nlc.hu
Sztárok

Gaál Noémi nehéz időszakon van túl.

Gaál Noémi: „Átértékeltem az életemet”

Keveset hallani mostanában Gaál Noémiről, pedig élete cseppet sem változott, továbbra is időjósként dolgozik az ATV-n és vezeti boltját Gödöllőn. Noémi az nlc-nek mesélt közelgő születésnapjáról és arról, mennyire átalakította gondolatait az idő múlása.

Gaál Noémi a napokban ünnepelte az ötvenegyedik születésnapját, a kor azonban sokáig nem volt tényező az időjós életében. 

„Eddig nem foglalkoztatott a korom, de a tavalyi kerek szám után kicsit átértékeltem körülöttem a dolgokat. Úgy fogalmaznék, hogy míg korábban kevésbé figyeltem arra, hogy pihenjek, elvonuljak a magam világába, most viszont azt vettem észre, hogy időnként ki akarok szakadni a napi mókuskerékből, lecsendesedni és többet törődni a családommal is. A szüleimmel való időtöltés felértékelődött bennem. Édesapám túl van egy súlyos betegségen és szerencsére jól van. Minden egyes pillanatnak örülök vele és édesanyámmal. Az idő múlásával nem könnyű megbékélni, de ha odafigyelünk magunkra akkor, az adott életszakaszban is tudjuk mire van szükségünk testileg, lelkileg. Mostanában is sokat edzem, teniszezek. Ezeknek is köszönhető, hogy energikus vagyok és a lelkem is teljesen rendben van.”

Gaál Noémi sokat van otthon a kertjében (Fotó: Gaál Noémi)

Gaál Noémi sokat van otthon a kertjében (Fotó: Gaál Noémi)

Noémi boldog kapcsolatban él Tamással, már jó ideje együtt is laknak. „Nagyon jó nyarunk volt, rengeteg időt töltöttünk együtt, de nem utaztunk el, élveztük a kis kertünket. Elkészült a fűszerkertünk is, sokat sütöttünk-főztünk. Figyelnem is kell majd az étkezésekre, mert szeretünk jókat enni. És hiába a sport, ha a táplálkozásra nem fordítunk kellő figyelmet. A születésnapomon, remélem, elmegyünk vacsorázni és nem maradhat el majd a torta sem. Nálunk ugyanis nincs szülinap torta nélkül. De ennél nagyobb bulit nem tartunk idén.

Gaál Noémi teniszezik

Az időjós ügyel arra, hogy fitt maradjon (Fotó: smagpictures.com)

Születésnapos sztár: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top