nlc.hu
Sztárok

Gaál Noémit kényezteti a párja, Tamás

Gaál Noémi: „Tamás sokszor főz nekem!”

Gaál Noémi a tavalyi karantén idején belevetette magát a kertészkedésbe. Idén még több mindent szeretne termelni, hogy sok minden elérhető legyen a kertjükből. Az ATV időjósa évek óta egészségtudatosan él, és már párja, Tamás is követi őt ebben...

Gaál Noémi szeretett volna hatalmas kertet korábban is, és amióta párjával, Tamással összeköltöztek, ez az álma is valóra vált.

„Kislány koromban sokat kertészkedtünk, a szüleim rengeteg mindent termeltek és vágytam erre az életre – mondja az időjós. – Amikor elkezdődött a tavalyi karantén, akkor elhatároztuk, hogy a szabadidőnkben a kertünket fogjuk gondozni és ültetünk néhány növényt. Uborkával és paradicsommal próbálkoztunk és sok-sok fűszernövénnyel. Termett oregánó, kakukkfű, rozmaring, petrezselyem, menta és még sok más. Olyan jó volt kilépni a kertbe és a főzéshez szedni a saját fűszereinkből.”

Gaál Noémi sokat kertészkedik (Fotó: Gaál Noémi)

Gaál Noémi sokat kertészkedik (Fotó: Gaál Noémi)

Idén pedig még több zöldséggel, növénnyel gazdagítanák a kertet. „Szeretnénk rukkolát, az az egyik kedvencem, illetve hagymát és paprikát is ültetünk majd, valamint a cukkinin és a tökön is gondolkozunk. Régóta élek egészségtudatosan, sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok. Most már Tamás is partner ebben, sőt sokszor ő kísérletezik a konyhában valami újdonságot. Szereti az ilyenfajta kihívásokat, és jókat is szokott főzni. Kerüljük a fehér lisztet és a cukrot, és változatos ételeket főzünk. Emellett sokat edzünk is, mostanában együtt. Van egy kis edzőszobánk, ahol vannak súlyok, futópad, bordásfal és szobabicikli. Sokszor online órákat veszünk az edzőmtől vagy TRX-ezünk.”

Gaál Noémi is kutyusa (Fotó: Gaál Noémi)

Gaál Noémi és kutyusa (Fotó: Gaál Noémi)

Noémi fontosnak tartja az egészség megőrzését, ezért számtalan vitamint is szed. „C,D,E vitamin, gyömbéres kurkumás tablettát, Q10 vitamint, vasat és sok mást is szedek. Szerintem ezekben az időkben különösen fontos a szervezetnek a vitaminpótlás.”

Az időjós és párja a koronavírus elleni oltásra is beregisztrált már. „Most az egészségük a tét. Szerintem sok-sok utánaolvasás, tájékozódás után lehet eldönteni, hogy beoltatjuk magunkat vagy sem. Végül mi is úgy határoztunk, hogy regisztrálunk az oltásra, egyelőre várakozunk, mikor kerül ránk a sor.”

Sztárok, akik élvezik a kertészkedést: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top