nlc.hu
Sztárok

Ördög Nóra lett a legjobb női műsorvezető a Televíziós Újságírók Díjátadóján

Ördög Nóra jelnek vette a telefonhívást

Mesés szigeten ünnepelt Ördög Nóra, amikor váratlan telefonhívást kapott.

Ahogy megírtuk, Ördög Nóra szeptember 8-án, szerdán ünnepelte a negyvenedik születésnapját, és a kerek évfordulót egy mesés görög szigeten töltötte. 

Két jó okból is ünnepelhetett Ördög Nóra

Fotó: Instagram

Először rejtélyesen fogalmazott a közösségi oldalán, majd kiderült, hogy a férjével egyenesen Santorinire vették az irányt.

Ünneplésre azonban valami más is okot adott: szerda este megtartották a Televíziós Újságírók Díjátadóját is a Budapest Music Centerben, a legjobb női műsorvezető díját pedig ezúttal ismét Ördög Nóra nyerte el. 

Ördög Nóra nem tudott személyesen jelen lenni, a kollégái viszont felhívták a műsorvezetőt, aki zavarában alig tudott megszólalni

Ördög Nóra nem tudott személyesen jelen lenni, a kollégái viszont felhívták a műsorvezetőt, aki zavarában alig tudott megszólalni

A műsorvezetőt a díjátadón csak telefonon tudták kapcsolni. Nóra rettenetesen zavarba jött, pláne, amikor megtudta, hogy közel 200 ember várja a rögtönzött beszédet, így egy kicsit később a közösségi oldalán reagált az elismerésre.

„Nagyon köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám tegnap. Tényleg nagyon boldog szülinapom volt. És, ha mindez nem lett volna elég, este kaptam egy telefonhívást… Ismét engem választottak a televíziós újságírók az év műsorvezetőjének! Sajnálom, hogy nem lehettem ott a díjátadón, és zavaromban össze-vissza beszéltem a telefonban – épp a szülinapi vacsora közepén ültünk –, de valami olyasmit szerettem volna mondani, hogy nagyon megtisztelő, és hogy mennyire hálás vagyok, bár talán ezeket mondtam is… Éppen a 40. szülinapomon kapni egy szakmai díjat, az egy jel. Legalábbis én annak veszem. Igazolás, hogy jó úton jártam az elmúlt 20 évben, és jel, hogy jöhet bármi a következő húszban, azért az eredeti szakmám mindig is fontos marad. Köszönöm.”

Ördög Nóra ruhái

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top