nlc.hu
Életmód

Gaál Noémi és Bán Tamás a Párharc első kiesői

Gaál Noémi és Bán Tamás a Párharc első kiesői: Így élték meg a versenyt

Tamás tudta, hogy előbb-utóbb ő is szerepelni fog egy műsorban.

Csütörtökön búcsúztak a Párharc első kiesői, Gaál Noémi és Bán Tamás. A páros a Mokka vendégeiként elmesélték, hogyan érezték magukat a műsorban és mi vitte őket rá, hogy részt vegyenek benne. 

Gaál Noémi és Bán Tamás

Gaál Noémi és Bán Tamás a Mokkában

„A bent töltött pár nap nagyon nagy élmény volt. Kevésszer ébred fel az ember úgy, hogy kiugrik a negyedik emeletről, nekünk ez megadatott. Ami hiányzott és bennünk maradt, hogy mik lehetnek a többi próbák, a többi feszültség, amik a házban elindultak és maguk a megmérettetések – mesélte Tamás, majd Noémi is kiegészítette. – Egy ilyen vállalásnál van az, hogy a játékért mész, hogy jól érezd magad és a nyereményért. Mi mentünk azért, hogy kipróbáljuk magunkat, a játékért és végső soron jó lett volna megnyerni. De már így is nyertünk sokat. 

Noémi és Tamás három éve alkotnak egy párt, az időjárás-jelentő párja pedig most elmondta, tisztában volt vele, hogy egyszer eljön az az idő is, amikor ő is megmutatja magát a kameráknak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top