nlc.hu
Sztárok

Új sztárpárok debütálása a képernyőn

Kulcsár Edina és Détár Enikő is először szerepelt párjával tévéműsorban

Új sztárpárok mutatkoztak be 2022-ben főműsoridős produkciókban.

Az idei kertévés műsorcunamik során először szerepeltek együtt olyan szerelmespárok, akik még sosem mutatták meg magukat együtt tévéműsorban. Első alkalommal láthattuk együtt sztáros produkcióban Gáspár Evelint és Varga Attilát, Kulcsár Edinát és G.w.M.-et, Gaál Noémit és Bán Tamást, Détár Enikőt és Kiss Pétert, valamint Törőcsik Danit és Bíró Beát. Érdekesség, hogy az 5 pár közül az első 3 ugyanabban a tévéműsorban debütált. Ez a TV2 Párharc című reality-je volt.

Győzike nagyobbik lánya több mint egy éve volt együtt a párjával, az építési vállalkozó Attilával, amikor elvállalták a műsorban való szereplést. Előtte pózoltak már címlapon, közös interjút is adtak, tévéképernyőn azonban még nem láthattuk őket együtt. A Párharcra azért mondtak igent, mert azt remélték, hogy megerősítik majd vele a már eddig is jól működő kapcsolatukat, sőt akár új szintre is emelhetik. “Úgy voltunk vele, hogy ez egy olyan kaland, ami életre szóló, és szerintem ez a kapcsolatunknak is nagyon jót tehet, hiszen olyan játékokban, versenyekben fogunk részt venni, ami szerintem tényleg egy nagyon jó dolog lesz, hiszen egymást tudjuk majd erősíteni, és itt a közös munkánk fog majd egy olyan szintre lépni, ami szerintem nem minden párnak adatik meg” – indokolták, miért vállalták el.

Gáspár Evelin,

Gáspár Evelin és párja, Varga Attila a Párharcban – Fotó: Sajtószoba

Gáspár Evelinék – akik a szókimondásuk miatt több párral is konfliktusba kerültek a reality során, sőt a kommentelők is szétszedték őket – végül épphogy lecsúsztak a fináléról, a műsorban való szereplés azonban tényleg pozitív hatással volt rájuk. “Mind a ketten jobban megismertük a másikat”árulta el az influenszer.

Kulcsár Edinának és szerelmének, G.w.M.-nek (Varga Márknak) is ez volt az első közös szereplése tévéműsorban. Elmondásuk szerint azért vállalták a szereplést, mert az remélték, ezután megváltozik az emberek véleménye róluk.

Kulcsár Edina,

Kulcsár Edina és kedvese, G.w.M. a TV2 reality-jében – Fotó: Sajtószoba

“Abszolút pozitív volt a visszajelzés” – árulta el a kiesésük után a rapper, aki azt is megosztotta, milyen hatással volt kapcsolatukra a műsor: “Annyira nem volt ez kérdés, hogy őt választom, vele fogok megöregedni, és minden ilyesmi dolog, hogy szerintem nem erősített rajtunk, hanem élménnyel lettünk gazdagabbak.”

Gaál Noémi nem csak először szerepelt tévéműsorban a párjával, hanem a Párharc volt az, ahol először állt a nyilvánosság elé a kedvesével. Azt már tudni lehetett, hogy 2020-ban rátalált a szerelem az időjósra Bán Tamás személyében, de még sosem mutatkoztak együtt nyilvánosan. Ebből a szempontból is unikális volt a reality-ben való szereplésük.

Gaál Noémi

Gaál Noémi és párja, Bán Tamás a Párharcban – Fotó: Sajtószoba

Szerintem ez egy nagyon jó kis önismereti kaland lesz. (…) Szerintem egymásról is sok mindent fogunk megtudni, megismerni. Én abban bízom, hogy együttműködő, tapasztalt párosnak fogunk majd a végén kijönni!” – latolgatta a műsor előtt Gaál Noémi, Tamás pedig tisztában volt azzal, hogy egyszer eljön az az idő is, amikor meg kell mutatnia magát a kameráknak. Végül elsőként búcsúztak a műsorban, ennek ellenére nagy élményként írták le a reality-ben eltöltött napokat: “Kevésszer ébred fel az ember úgy, hogy kiugrik a negyedik emeletről, nekünk ez megadatott. (…) Mi azért mentünk, hogy kipróbáljuk magunkat, a játékért és végső soron jó lett volna megnyerni. De már így is nyertünk sokat“.

Détár Enikő és angoltanár párja, Kiss Péter már 8 és fél éve együtt vannak, de ezalatt még sosem szerepeltük közösen tévéműsorban. A Nyerő Páros idei évadának azonban nekivágtak. A színésznő kedvese ráadásul 15 kilót fogyott a reality miatt.

Détár Enikő,

Détár Enikő és párja, Kiss Péter – Fotó: Sajtóklub

Nagy izgalommal készültek az első közös tévés szereplésükre, kettejük közül különösen Péter izgult jobban, mivel a férfi szerette volna bebizonyítani, hogy megérdemli azt a csúcsnyereményt, amit 8 és fél éve megszerzett magának Détár Enikő személyében.

A beköltözés napján azonban kiújult Péter köldöksérve, ezért bár nem így tervezték, de kénytelenek voltak feladni a Nyerő Párost már az első napon, mivel a színésznő kedvesére sürgős műtét várt. “A nyeremény már nálam van, megpróbálom más pályán bizonyítani” – búcsúzott könnyekkel küszködve Péter, utalva arra, hogy Détár Enikő párja lehet. A színésznőt is rosszul érintette, hogy ilyen hamar távoztak a műsorból.

Törőcsik Dani és barátnője, Bíró Bea ugyancsak a 2022-es Nyerő Párosban debütáltak párként a képernyőn. Az ugyan ismert volt, hogy a Németországban tetoválóművészként dolgozó, egykori ÉNB-sorozatsztár már egy ideje távkapcsolatban él exmodell kedvesével, de tévéműsorban még ők sem szerepeltek együtt, mostanáig.

Bíró Bea,

Törőcsik Dani és barátnője, Bíró Bea a 2022-es Nyerő Párosban – Fotó: Sajtóklub

Bea – a reality alatt – a szélsőségesen pozitív hozzáállásával és pörgős stílusával erős reakciókat váltott ki a Nyerő Páros nézőiből. Végül ők lettek a sztárpár-show 2. helyezett párja. Elmondásuk szerint a Nyerő Páros megerősítette a kapcsolatukat. Állításuk szerint minél tovább voltak bent a játékban, annál jobban kapcsolódtak egymáshoz. Bár más habitusú emberek, az számukra is kiderült, hogy nagyon jól kiegészítik egymást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top