nlc.hu
Sztárok

Détár Enikőék feladták a Nyerő Párost

Détár Enikőék már a beköltözés napján feladták a Nyerő Párost

Már az első nap váratlan fordulat történt a Nyerő Párosban.

Hétfő este elindult a Nyerő Páros 6. évada. A műsorvezető Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Péter már az első napon próbára tette a beköltözőket, ráadásul a nap vége nem várt fordulatot tartogatott: Détár Enikőék már az első nap feladni kényszerültek a versenyt.

Détár Enikő

Détár Enikő és Kiss Péter kénytelen volt feladni a Nyerő Párost (Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó)

A színésznő párja szerette volna bebizonyítani, hogy megérdemli azt a csúcsnyereményt, amit 8 és fél éve megszerzett magának Enikő személyében. A beköltözés napján azonban kiújult Kiss Péter köldöksérve, ezért – bár nem így tervezték –, de kénytelenek voltak elbúcsúzni a játéktól.

„Reggel egy buta mozdulattal utánanyúltam valaminek, és elpattant az a köldöksérvem, amivel évek óta semmilyen gondom nem volt. (…) Arra a közös döntésre kellett jönnünk már orvosi papírral a kezünkben, hogy ez a játék számunkra véget ért” – jelentette be a többieknek a könnyeivel küszködve Péter. „A nyeremény már nálam van, megpróbálom más pályán bizonyítani” – tette hozzá, utalva arra, hogy Détár Enikő párja lehet.

„Fáj, nem hazudok. Biztos sírni fogok, de semmi baj” – búcsúzott el a többi pártól a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top