nlc.hu
Sztárok

Lelepleződő sztárpárok

3 sztár, aki tévéműsorban mutatta meg először a párját

Szerelmespárok, akiket mostanáig nem láthattunk együtt.

Három sztár is először mutatta meg a párját idén, ráadásul tévéműsorban. Nyilvánosság előtt még nem mutatkoztak együtt szerelmespárként.

Voksán Virág régóta alkot egy párt kedvesével, Valentényi  Lászlóval, akitől két gyermeke is született, ám a nyilvánosság előtt még nem mutatta meg. A DJ a férjéről eddig csupán egyszer osztott meg képet, de akkor is csak oldalról lehetett látni a férfit. Idén viszont együtt szerepeltek a TV2 műsorában, a Drágám, add az életed!-ben.

Voksán Virág ,

Voksán Virág és kedvese, Valentényi  László a Drágám, add az életed! című sztárpáros vetélkedőben – Fotó: Sajtószoba

“A párom soha nem akart szerepelni, hiszen neki civil foglalkozása van, és nem is szereti ezt a világot. (…) Beszélgettünk róla, tetszettek a feladatok, amiben mi is szívesen megmérettetnénk magunkat. (…) Nem mondom, hogy azonnal igent mondott rá Laci, de kis noszogatás után sikerült rábeszélnem. Végül most az egyszer kivételt tettünk, és a kamerák előtt is mutatkozunk együtt. Egyhamar biztos nem lesz erre újabb példa” – magyarázta Voksán Virág az első közös tévészereplésüket.

A ValóVilág 9.-ben megismert Csoki (Chris Tanoh) és menyasszonya, Egedi Hedda is idén álltak először kamerák elő közösen, még pedig a TV2 Párharc című műsorában. Több, mint 2 éve voltak együtt, amikor igent mondta a műsorra. Elmondásuk szerint mindketten erős személyiséggel rendelkeznek, makacsok, hirtelen haragúak, azaz úgy élnek, akár egy olasz házaspár. Nagy örömmel érkeztek a reality-be, mert kíváncsiak voltak arra, hogy hogyan működnek majd együtt a kamerák előtt.

Csoki,

Chris Tanoh Csoki és Egedi Hedda a Párharcban – Fotó: Sajtószoba

A szerelmespár a műsorban is rengeteget vitázott. Volt, hogy csúnyán berúgott, sőt az egyik veszekedésük után a férfi szétköltözött a párjától. Míg a Párharc elején teljesen esélytelennek tűntek, végül ők jutottak be elsőként a döntőbe, ahol a második helyen végeztek.

Muri Enikő, a Sugarloaf énekesnője 3 éve van együtt a Sugarloaf gitárosával, a 15 évvel idősebb, elvált Tóth Szabival. Nem verték nagy dobra a kapcsolatukat, azt sem tudta az ország, hogy egy pár. Mindez csak akkor tudódott ki, amikor kiderült, hogy a Nyerő Páros idei szériájában ők is feltűnnek majd.

Muri Enikő

Muri Enikő és Tóth Szabi a Nyerő Párosban – Fotó: Sajtóklub

Nekünk van egy zenei karrierünk, és nagyon nem akartuk azt, hogy a kapcsolatunkról cikkezzenek, inkább a munkásságunkat értékeljék” – indokolta a zenész, miért nem vállalták fel eddig nyilvánosan a szerelmüket. A sztárpár elmondása szerint a közös munka miatt folyamatosan, 0-24-ben együtt vannak, emiatt a 3 éves kapcsolatuk egy 8-9 éves kapcsolatnak felel meg.

A vetélkedőből végül harmadikként távoztak. A szereplésükről, ami olykor kiverte a biztosítékot a nézők között, a Nyerő Páros villájában is sok haragost szereztek, mégis hatalmas élményként tekintenek a játékra: “Fantasztikusan éltük meg. (…) Tudtuk, hogy mi megosztóak vagyunk, akár a nézők, akár a játékosok számára. Van bennünk rafkó, látszott, hogy tekergetjük a szálakat, de szerintem ettől lesz élvezetes, imádható a játék“.

Kiemelt kép: Sajtószoba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top