nlc.hu
Család

Voksán Virág először szerepel gyermekei apjával

„Egyhamar biztos nem lesz erre újabb példa”– először állt kamerák elé szerelmével Voksán Virág

Nem szeretne ebből rendszert csinálni a Dj.

Voksán Virág régóta alkot egy párt kedvesével, Lászlóval, akitől két gyermeke is született, ám a nyilvánosság előtt még nem mutatta meg. Virág férjéről egyetlen egyszer osztott meg képet, de akkor is csak oldalról lehetett látni a férfit. Most a pár együtt szerepel a TV2 műsorában, a Drágám, add az életedben

Voksán Virág

Voksán Virág (Fotó: tv2)

„Nagyon sokszor kértek már föl minket közös fotózásra, egyetlenegy alkalommal tettünk kivételt. Sajnos rengeteg támadás ért engem, biztosan azért nem mutatom meg Lacit, mert nagyon öreg, csúnya, vagy olyan vád is ért, hogy nem is létezik. A párom soha nem akart szerepelni, hiszen neki civil foglalkozása van, és nem is szereti ezt a világot” – mondta a Borsnak Virág. 

„Beszélgettünk róla, tetszettek a feladatok, amiben mi is szívesen megmérettetnénk magunkat. Amikor idén megkeresett a csatorna, az volt az első gondolatom, egy szuper kikapcsolódás lehetne számunkra. Nem mondom, hogy azonnal igent mondott rá Laci, de kis noszogatás után sikerült rábeszélnem. Végül most az egyszer kivételt tettünk, és a kamerák előtt is mutatkozunk együtt. Egyhamar biztos nem lesz erre újabb példa” – mesélte Virág, aki azt is hozzátette, számukra rendkívül fontos a magánéletük, amit szeretnének megtartani maguknak, ugyanis szerintük a túlzott médiaszereplés rossz hatással lehetne a kapcsolatukra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top