nlc.hu
TV-sztárok

Megmutatja a párját a TV-ben Voksán Virág

Először szerepel párjával tévéműsorban Voksán Virág

A DJ eddig csak egyszer, egy fotón mutatta meg a kedvesét.

Mint arról beszámoltunk, május 9-én megújult évaddal tér vissza a Drágám, add az életed!. A TV2 vetélkedőjében – 4 héten át – hétköznap esténként izgalmas és eddig nem látott feladatokban küzdenek meg egymással hazai sztárpárok.

Vokság Virág

Vokság Virág A Konyhafőnök VIP-ben is bizonyított (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

Ők azok a szerelmespárok, akik – kapcsolatukat próbára téve – versenybe szállnak a több millió forintos álomutazásért: Bódi Csabi és Bódi Gina, Gáspár Győző és Gáspár Bea, Kerényi Miklós Máté és Kardffy Aisha, Visváder Tamás és Palácsik Lilla, Kökény Attila és Kökény Aranka, Heatlie Dávid és felesége, Dóri, Voksán Virág és Valentényi Laci, Hódi Pamela és Tóth Bence, Jolly és Szuperák Barbara, Kandász Andi és Borszéki Ferenc, Henry Kettner és Kiss Rebeka, Varga Viktor és Zsembera Liliána, Kótai Misi és Kótai Kriszta, Solti Ádám és Solti Berni, Cooky és Szécsi Debóra, valamint Kiss Péter Balázs és Kulcsár Viki.

Érdekesség, hogy Voksán Virág most először mutatja meg tévéműsorban a párját. A DJ két gyermekének az apját eddig csupán egyszer, egy 2020-as Story magazin fotósorozatban láthattuk, és akkor is csupán oldalról:

A TV2 vetélkedőjében pedig minden bizonnyal többet is megtudunk a titokzatos férfiről, ugyanis Vokság Virág nem sok információt árult el eddig róla a médiában, hiába vannak már együtt több éve. Annyit tudni lehet róla, hogy üzletember, néhány évvel fiatalabb a lemezlovasnál és a piros lámpánál várakozva szólította le Voksán Virágot.

Olvass még Voksán Virágról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top