nlc.hu
Gasztro

A Konyhafőnök VIP: Voksán Virág kiesett

Voksán Virág egy nyers krumpli miatt esett ki A Konyhafőnök VIP-ből

Nem sült át a DJ krumplija, ennek ellenére mégis tálalta a zsűrinek.

A Konyhafőnök VIP első kötényszerző napján a két csoportra osztott hírességek külön-külön kaptak feladatot. Nem volt több lehetőség, ezen az egy főzésen múlt a színes kötény. A versenyzők első fele egy borjú részeivel nézett szembe, míg a második megmérettetésben a többieknek egy akvárium állatainak feldolgozása volt a feladata. 

Voksán Virág

Voksán Virágnak nem volt elég ideje megsütni a krumplit (Fotó: Sajtóklub)

A zsűri döntése alapján ezúttal Voksán Virág hagyta el a konyhát, számára befejeződött a verseny A Konyhafőnök VIP címért és az ezzel járó 10 millió forintért.

A lemezlovasnak nem sült meg a tejfölös rákhússal töltött burgonyája. Olyan sokáig készítette elő az ételt, hogy elég későn tette be sülni a krumplikat. „Amikor megkóstoltam a krumplit, akkor nyilván már éreztem, hogy nem elég puha. Sajnos a sütési idő nem volt elég, így sajnos más választásom nem maradt, mint, hogy tálaljak, mivel az utolsó egy percnél jártunk” – magyarázta utólag a kamerák előtt.

Ez nem főtt meg!” – szúrta ki rögtön a nyers krumplit Fördős Zé. Rácz Jenő azonban ennél több hibát is talált Voksán Virág tányérján, különösen azt, hogy rákpáncél-darabok is voltak az ételben. “Arra nem tudok kötényt adni én sem, hogy egy egyszerű, hülye krumplit nem tudunk megfőzni” – jelentette ki Sárközi Ákos.

„Sajnálom, hogy nem jutottam tovább, mert jó lett volna még bizonyítani magamnak is. Viszont ahhoz képest, amit a nagymamám mondott, hogy ‘én biztosan elsőnek fogok kiesni’, már nem így van, és neki is bizonyítottam. Nagyon sokat tanultam és tényleg sokat fejlődtem magamhoz képest. Úgyhogy biztosan egy szélesebb palettára számíthat a család a főzés terén nálam” – mondta el a kiesés után Voksán Virág.

A Konyhafőnök VIP következő adásában összeállnak a végleges színes kötényes csapatok, jön az első elődöntő hét.

Olvass még A Konyhafőnök VIP-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top