nlc.hu
Gasztro

A Konyhafőnök VIP: tyúkkopasztás rosszullétekkel

A Konyhafőnök VIP versenyzői majdnem elhányták magukat főzés közben

Több versenyzőt is kiborított a bóbitás tyúk kopasztása és feldolgozása.

A Konyhafőnök VIP szerdai adásában a ládába bújtatott bóbitás tyúkok tollazása nem volt könnyű menet több celeb versenyző számára. Az első ijedtséget többeknél dráma váltotta fel, de végül minden versenyző megbirkózott a feladattal.

A Konyhafőnök

A Konyhafőnök VIP zsűrije nem egyszerű feladattal bízta meg a celeb versenyzőket (Fotó: Sajtóklub)

Nemcsak az elkötelezett állatvédő Tornóczky Anitát, hanem a Feleségek luxuskivitelben szereplő Molnár Ninit is kiborította a bóbitás tyúk kopasztása és feldolgozása. A 30 éves divattervező-modell a földön térdelve próbált túlesni rajta, de nem haladt jól. 

„Úhh, ez meleg!” – kiáltott fel Vásáry André, mire Molnár Nini kifakadt: „Mi az, hogy meleg?! Hogy érted?! Még él? Úristen, ez durva! De miért meleg ez a csirke?”

Ahogy elkezdtem tépni, meg ahogy fogtam ezt a puha tollat, tényleg annyira egy kis állatka volt a kezemben. És nem volt egyszerű, tényleg. Azt hittem, sokkal egyszerűbb lesz” – vallotta be utólag Molnár Nini a kamerák előtt.

Éliás Gyula Jr.-nak is meggyűlt a baja a tollazással: „Azt éreztem, lehet, hogy el fogom hányni magam, de szerencsére összeszedtem magam.

Olvass még A Konyhafőnök VIP-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top