nlc.hu
Sztárok

A Feleségek luxuskivitelben új szereplője

Hamarosan indul a Feleségek luxuskivitelben 4. évada, az új szereplőt is bemutatta a csatorna

Idén ősszel is bepillantást nyerhetünk a felső tízezer világába, hiszen hamarosan jön a Feleségek luxuskivitelben 4. évada.

November 30-án 21 órakor érkezik a VIASAT3 merész saját gyártású műsora, a Feleségek luxuskivitelben negyedik évada, amelyben négy részen keresztül követhetjük végig a hölgyek fényűző hétköznapjait. A reality legújabb epizódjaiban nemcsak kedvenceink térnek vissza, de egy új Feleséget is megismerhetünk, aki gondoskodik róla, hogy még izgalmasabbak legyenek a hétfő esték: a már jól ismert szereplőkhöz – Csősz Boglárka, Molnár Nini, Nagy Noémi, Polgár Tünde és Yvonne DederickAnfisa Bulgakova is csatlakozik, aki háromgyerekes édesanyaként virágzó üzletet vezet, mellette pedig a természetes szépség nagyköveteként dolgozik – és természetesen a luxust sem veti meg.

A legújabb szereplő, Anfisa Bulgakova:

anfisa bulgakova

Anfisa Bulgakova az új szereplő (Fotó: Viasat3)

Hat gyönyörű, elszánt és sikeres, de teljesen különböző személyiségű nő között szinte kizárt, hogy ne merüljön fel konfliktus, ezért az új évad is rengeteg meglepetést, na meg persze drámát tartogat a nézők számára. A négy epizódból megtudhatjuk, milyen is egy luxussal fűszerezett halloween-buli, hogyan birkóznak meg a szüreteléssel a hölgyek a fényűző Andrássy Rezidencián eltöltött napok alatt, milyen szemet gyönyörködtető ékszercsodákkal vonulnak fel egy gyémánt partin, és abba is bepillantást nyerhetünk, hogyan készül az év végi ünnepekre egy igazi luxusfeleség.

Olvass még a Feleségek luxuskivitelben szereplőiről:

feleségek luxuskivitelben 4 évad kiemelt

A Feleségek luxuskivitelben 4. évadának szereplői (Fotó: Viasat3)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top