nlc.hu
TV-sztárok

Köllő Babett és Vasvári Vivien nélkül a Feleségek luxuskivitelben 4.

Köllő Babett és Vasvári Vivien otthagyja a Feleségek luxuskivitelben című műsort, ezért döntöttek így

Két legnagyobb sztárja száll ki a reality-ből.

Köllő Babett és Vasvári Vivien nem vállalt szerepet a Feleségek luxuskivitelben 4. évadában, amelynek hamarosan indul a forgatása – értesült a Blikk.

Vasvári Vivien és Köllő Babett

Vasvári Vivient (b) és Köllő Babettet (j) a Feleségek luxuskivitelben című műsorban ismerhették meg a nézők – Kép: nlc-montázs, Fotók: (b) Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub; (j) TV2

 „A sztori által megkívánt szerep szöges ellentéte annak az embernek, aki én valójában vagyok, és azoknak a dolgoknak, amikben hiszek. A második évad végére úgy éreztem, ezt a karaktert már nem szeretném tovább játszani” – indokolta döntését az elvált Vasvári Vivien, aki a jövőben olyan produkciókban szeretne részt venni, amiben magát tudná adni. A 29 éves, kétgyermekes híresség akár műsorvezetőként is kipróbálná magát.

Köllő Babett pedig már más csatornához igazolt, hiszen a TV2 Sztárban Sztár című műsorában szerepel.

A bulvárlap úgy tudja, a Feleségek luxuskivitelben többi szereplője megmarad, Vasvári Vivien és Köllő Babett utódját pedig még keresi a Viasat3.

 

 

Olvass még a Feleségek luxuskivitelben szereplőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top