nlc.hu
Sztárok

Csősz Bogi szülei

„Édesapám alkoholista volt” – családi hátteréről vallott a luxusfeleség, Csősz Bogi

Luxus Bogi szerint édesapja alkoholizmusa rányomta bélyegét a gyerekkorára.

A szülei bántalmazó kapcsolata nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az utóbbi időben minden létező fórumon hangosan kiáll a nők jogaiért Csősz Bogi írja a legfrissebb BEST magazin.

Csősz Bogi

Ha otthon van Csősz Bogi, mindennap szervez közös programokat az édesanyjával – Fotó: Viasat3

Édesapám alkoholista volt. Idővel ugyan megváltozott, de a gyerekkoromat meghatározta ez a tény. Kislányként azt láttam, hogy édesanyámmal nem bánt jól. Borzalmas érzés volt, hogy nem tiszteli, nem megfelelően beszél vele. Anyukám csak hallgatott, sok dolgot elnézett apámnak, amit nem kellett volna. Sokáig nem ismerte fel, hogy még a verbális erőszak sem elfogadható” – vallotta be a Feleségek luxuskivitelben sztárja, aki igyekszik tejben-vajban füröszteni édesanyját, ha együtt vannak.

Csősz Bogi szülei aztán elváltak, de az édesanyja még mindig nem találta meg az igazit. „Pedig megérdemelne végre egy olyan férfit, aki tiszteli. Meg kellett értetnem vele, hogy ez mennyire fontos, hogy ebből egy millimétert sem szabad engedni. Nagyon fiatal anyukám van, így minden további nélkül be tud illeszkedni a baráti körömbe. Együtt járunk vacsorázni, koncertre, színházba, vagy wellnessezni” – mesélte a nemrég elképesztő hajós bulit csapó luxusfeleség.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin

Olvass még Csősz Bogiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top