nlc.hu
Sztárok
Csősz Boglárka szórakozik

Csősz Bogi elképesztő bulit csapott, a férje is élvezte a hajós kirándulást

A szigorú törökországi intézkedések miatt Csősz Boglárka március közepe óta nemigen hagyta el az otthonát. Most viszont a barátaival tudott ünnepelni.

Az utolsó Budapest-Isztambul járattal indult haza Csősz Boglárka tavasz elején, és onnantól a férjével együtt karanténba vonultak. Bár mesés helyen élnek, a járvány miatt szigorú intézkedéseket bevezetett Törökországban kevés lehetőségük volt kimozdulni: három hónap alatt egyszer mentek el sétálni a férjével. Bogi sokat dolgozott, sokat edzett, a barátai pedig nagyon hiányoztak, ezért különösen örült, amikor végre elmehettek együtt hajókázni. Nem is akármilyen bulit csaptak a férjével, Burakkal, amelynek rengeteg pillanatát megörökítették.

Például, amikor Csősz Bogi latin zenére táncolt, erről készült videó is: 

Csősz Bogi táncol a hajón

Csősz Boglárka a barátnőjével táncolt a hajón

Volt, hogy Bogi a barátnőivel napozott vagy éppen koktélozott, és mindegyik képen jól látszik, mennyire megérte a diéta a és a rengeteg mozgás, mert a modell nagyszerű formában van. 

 

Ahogy a Feleségek luxuskivitelben első részében is láttuk, Bogi bátran visel bikinit. Ahogy sokszor elmondta, ő a víz szerelmese, és olyankor tud a leginkább feltöltődni, amikor búvárkodik, vagy úszik. 

Csősz Bogi a barátnőivel a hajón

Csősz Bogi a barátnőivel a hajón

Ezúttal Burakról is készült kép, ami elég ritka.

Csősz Boglárka és a férje, Burak Talu már 10 éve házasok: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top