nlc.hu
TV-sztárok

Csősz Boglárka tanácsai a férjkereséshez

Csősz Boglárka: „Ha valaki igazán akar téged, nem egy szexistennőt keres”

Csősz Boglárka elárulta, hogyan lehet gazdag férjet szerezni és azzal kapcsolatban is ad tanácsokat, hogyan tartható meg az álompasi.

Csősz Boglárka tíz éve él boldog házasságban török férjével, Burakkal. A luxusfeleségek gyakran beszél arról, milyen hosszú út vezetett el a boldogságig, és hogy ma már mennyire természetes neki, hogy ötcsillagos luxus veszi őt körül. Bogi most a Borsban osztotta meg tanácsait azzal kapcsolatban, hogyan lehet gazdag férjet szerezni és megtartani.

„Amit a legnagyobb hibának vélek felfedezni, hogy sok nő nem tud felszabadulni, s inkább a közösségi oldalak sztárjait követik, mint hogy önmaguk legyenek. Elsődlegesen azt gondolom, először magunkban legyünk biztosak, mert nem a külső az, amivel igazán el lehet csábítani egy komoly férfit” – magyarázza a luxusfeleség, aki saját hibáiból építkezve találta meg a számára megfelelő férfit.

Bogi már tizenévesen megtanult bánni a nőisségével, sokat modellkedett, de mint mondja, a szépség önmagában kevés ahhoz, hogy a megfelelő társat megtaláljuk: „Ha valaki igazán akar téged, nem egy szexistennőt keres, ha nem sokkal többet”.

Csősz Bogi elegánsan szólt vissza

Csősz Bogi szerint fontos fenntartani a férj érdeklődését (Fotó: Instagram)

A luxusfeleség szerint fontos, hogy egy pár ne unjon egymásra, ezért érdemes minél több rendezvényre, kulturális eseményre járni. Emellett a szerelmet is fent kell tartani, jó, ha a férj mindig érdeklődik a feleség iránt. „Pezsegtetni kell a kapcsolatot” – vélekedik Bogi, aki hozzáteszi, nem baj, ha a férfi néha féltékennyé van téve, de az fontos, hogy a feleség soha ne féltékenykedjen. 

Olvass még többet Csősz Boglárkáról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top