Sztárok

Feleségek luxuskivitelben akkor és most: ütős fotókat hoztunk

Április 20-án startol a Feleségek luxuskivitelben harmadik évada. Ennek apropóján remek „akkor és most” fotókat mutatunk, bomba luxusfeleségekről.

Április 20-án jön a Feleségek luxuskivitelben várva-várt harmadik évada. Smaltig Dalma már nem tér vissza, viszont a nagy népszerűségnek örvendő Köllő Babett, Polgár Tünde és Csősz Boglárka igen. Akkor és most fotókkal hangolódunk a legújabb kalandokra.

Csősz Boglárka

A karantént Törökországban töltő Csősz Boglárka meseszép szettben tudatta: indul a Feleségek luxuskivitelben 3.

Csősz Boglárka imád jógázni, ennek is köszönheti tökéletes alakját és izmos hasfalát. Irigyeljük is érte, de nagyon:

Hogy miből lesz a cserebogár? Íme a kis Bogi háromévesen:

Köllő Babett

Az alakjával folyamatosan hadilábon álló Köllő Babett szexi, mély dekoltázsa igazából elviszi a show-t azon a fotón, amivel bejelentette, április 20-án láthatjuk a Feleségek luxuskivitelben új évadának első részét a VIASAT3-on.

„Végül azért vállaltam, mert nem vagyok hálátlan típus, és sosem felejtem el, hogy nekem mit jelentett a Feleségek és mit kaptam ettől a műsortól. Nyilván előtte egy szűk réteg ismert engem a színházból, az igazi ismertséget ez hozta meg, így nem volt olyan opció nálam, hogy nemet mondok. Ráadásul jó buli együtt forgatni a csajokkal” – nyilatkozta korábban az nlc.-nek a luxusfeleség.

Köllő Babett kicsit másképp:

Polgár Tünde

Polgár Tünde rettentő őszinte, amit a Feleségek luxuskivitelben eddigi évadjaiban is megmutatott. Közösségi oldalain pedig továbbra is azt kommunikálja, hogy senki se akarjon másoknak megfelelni.

Nemrég megmutatta a valóságot is, photoshop előtt és utáni arcát.

„Évtizedeket pazaroltam arra, hogy megfeleljek másoknak. Majd ráeszméltem, hogy ez lehetetlen. Mindig lesz, aki csak a hibáimra és a tökéletlenségeimre koncentrál. Úgy döntöttem, hogy nem másoknak akarok megfelelni, csak saját magamnak. Kiderült, hogy ez is lehetetlen, mert túl magasan van az a bizonyos léc, amit át akarok ugrani! Már maga az elképzelés is tökéletlen! De ugrálok mindennap! Mert paradox, de nincs lehetetlen! 1. kép filter, 2. kép no filter”  – írta korábban Polgár Tünde.

Egy 25 évvel ezelőtti fotóval is meglepte követőit, ami óriási sikert aratott:

Kíváncsian várjuk, milyen meglepetéseket tartogatnak a luxusfeleségek!

(Nyitó kép: Csősz Boglárka/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top