Sztárok

Ők az új Feleségek luxuskivitelben-szereplők: Nagy Noémi és Molnár Nikolett nem sokban hasonlítanak

Április 20-án indul a Feleségek luxuskivitelben harmadik évada, és most megtudhatjuk, mi vár a luxikra és ezzel együtt bemutatkozik a két újonnan csatlakozott szereplő is.

Már csak 18 nap, és indul a Feleségek luxuskivitelben következő évada a Sony Pictures Television zászlóshajójának számító VIASAT3-on, és nemcsak a régi szereplők közül térnek vissza többen, hanem bővült is a csapat. 

A Feleségek luxuskivitelben szereplői: Köllő Babett, Yvonne Dederick, Csősz Boglárka, Nagy Noémi, Molnár Nikolett, Polgár Tünde és Vasvári Vivien (Fotó: Viasat3)

A Feleségek luxuskivitelben szereplői: Köllő Babett, Yvonne Dederick, Csősz Boglárka, Nagy Noémi, Molnár Nikolett, Polgár Tünde és Vasvári Vivien (Fotó: Viasat3)

Ahogy korábban már írtuk, Smaltig Dalma már nem tér vissza ebben az évadban, viszont az óriási népszerűségnek örvendő Köllő Babett, Polgár Tünde és Csősz Bogi is igent mondott a folytatásra, a rajongók legnagyobb örömére. Szigorúan véve amúgy ők azok, akikre igaz a luxusfeleség jelző, mert a harmadik évad szereplői közül csak ők élnek boldog házasságban.

Babett továbbra is imádja a munkáját, rengeteg színházi darabban játszott az elmúlt időszakban, emellett pedig sok időt tölt kislányával, Millával. A Viasat3 évadában kiderül, Babett tovább szeretne lépni a karrierjében, és keresi az utat, hogy merre menjen tovább. Mivel nagyon szeret beszélgetni, és általában megnyílnak neki az emberek, leginkább a műsorvezetés foglalkoztatja. A Feleségek csapatában is ő az, aki mindig mindenről tud, és akinek olyan dolgokat mondanak el a többiek, amiket mással nem osztanának meg.

Köllő Babett a Feleségek luxuskivitelben 3. évadában (Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila)

Köllő Babett a Feleségek luxuskivitelben 3. évadában (Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila)

Tünde életében mindig is a család volt az első, a mostani epizódokban a fia, Dani továbbtanulása az egyik nagy kérdés. A tizennyolc éves fiú még azt sem döntötte el, hogy a világ melyik részén szeretne egyetemre járni, és a szülők próbálnak megadni neki mindent, és ebben az évadban kiderül az is, hogy ez nem véletlenül van így, és hogy Tünde miért is tűnik mindig ennyire erősnek. Tündének a jótékonyság a szívügye és ez is helyet kap az idei évadban. A mostani helyzetben is igyekszik segíteni, a Feleségeket is bevonva szervez gyűjtést, hogy olyan kis településeken is fel tudjanak zárkózni a távoktatáshoz, ahol egyelőre nincsenek még meg ennek a megfelelő feltételei.

Polgár Tünde a Feleségek luxuskivitelben 3. évadában (Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila)

Polgár Tünde a Feleségek luxuskivitelben 3. évadában (Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila)

Bogi és férje, Burak kapcsolata új fejezethez érkezett, hiszen tizenkét év után elérkezettnek látják az időt, hogy a gyerekvállaláson gondolkozzanak. Ráadásul Bogi egy különleges ajándékkal készül a 10. házassági évfordulójukra, mert fontosnak tartja, hogy ezt megfelelően megünnepeljék, különösen, mert nagyon sok a válás a baráti körükben. Ismét kifutóra áll, ráadásul bikiniben, így az utóbbi időszakban még többet edzett. Az egészséges életmód mindig is fontos volt számára, mostanra azonban vegán lett, és rendszeresen böjtöl is. A Feleségeket is elviszi egy testi-lelki megújulásra, egy méregtelenítő hétvégére, ami nem ment simán. Bogi jelenleg isztambuli otthonában van és nem tudja, mikor térhet vissza Budapestre. 

Csősz Bogi a Feleségek luxuskivitelben 3. évadában (Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila)

Csősz Bogi a Feleségek luxuskivitelben 3. évadában (Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila)

Yvonne Dederick, valamint Vasvári Vivien is válófélben vannak, mindketten igyekeznek megtalálni újra a boldogságot. Yvonne huszonöt év után válik férjétől, és furcsa számára az egyedüllét, szerencsére a gyerekei és a sport kárpótolják, de a munkájában is mindig talál valamilyen kihívást: többek között saját társkeresőjét fejleszti, hogy segíthesse a fiatalok párkeresését, hiszen tudja, hogy milyen nehéz rátalálni a szerelemre. Emellett könyvet ír, nemcsak üzleti- de magánéletéről is, és olyan titkokat árul el, amikről még soha nem beszélt, és ami a Feleségeket is nagyon meglepte. 

Megnézem
Összes kép (5)

A két új szereplő, Nagy Noémi és Molnár Nikolett karaktere elsőre nagyon hasonlónak tűnik: egyikük sem házas, és mindketten sikeres üzletasszonyok. Ahogy halad előre az évad, egyre több különbséget fedezünk majd fel. 

Noémi nem házas, gyereke apjával már évekkel ezelőtt elváltak. Jelenlegi párjával három éve élnek együtt, Gergőt pedig kisfia, Dimi is nagyon szereti. Noéminek van egy saját ruhamárkája, a Prieston, amellyel nemcsak itthon ért el sikereket, hanem New Yorkban, Ausztriában és Rómában is voltak bemutatói. Noémi büszke arra, hogy mindent, amit elért, saját magának köszönheti, és nem mástól kapta.

Nagy Noémi a Feleségek luxuskivitelben új szereplője (Fotó: : VIASAT3/Udvardi Attila)

Nagy Noémi, a Feleségek luxuskivitelben új szereplője (Fotó: : VIASAT3/Udvardi Attila)

Molnár Nikolett, vagyis Nini bizonyos szempontból a kakukktojás a csapatban, hiszen még nem feleség, mi több, jelenleg szingli. Nem szeretne sokáig egyedül maradni, de nem azért akar férjhez menni, hogy valaki megteremtse számára a jólétet, hiszen ő maga is jómódú. Apukája a példaképe, aki rengeteget dolgozott azért, hogy mindenük meglegyen, és hogy Nini, valamint testvére is jó iskolákba járhassanak. Nini külföldön élt egy ideig, lehetősége volt Londonban és Floridában is tanulni, emellett pedig modellként is sokat utazott. Soha nem akart csak lábat lógatni, így kitalálta a saját táskamárkáját, amit egyetemista évei óta fejleszt, és amelynek nemrég nyílt meg az új üzlete a Váci utcában. Szókimondó, imádja, ha történik valami, és nem nagyon érdekli mások véleménye.

A Feleségek luxuskivitelben új szereplője, Molnár Nikolett, vagyis Nini (Fotó: : VIASAT3/Udvardi Attila)

A Feleségek luxuskivitelben új szereplője, Molnár Nikolett, vagyis Nini (Fotó: : VIASAT3/Udvardi Attila)

A Feleségek luxuskivitelben: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top