Sztárok

Polgár Tünde a Feleségek luxuskivitelben műsorról: „Az első és az utolsó epizód forgatása között kifordult a sarkából a világ”

Polgár Tünde elárulta, miért vállalta a műsort idén is.

A napokban kiderült, hogy április 20-án startol a Feleségek luxuskivitelben 3. évada, amelyben ezúttal Csősz Bogin, Polgár Tündén, Köllő Babetten, Vasvári Vivienen és Yvonne Dedericken kívül két új nő is szerepet kapott. Molnár Nikolett és Nagy Noémi a két új szereplő, akik felforgatják a már megszokott luxusfeleségek mindennapjait. Polgár Tünde az előző évadban szerepelt először, most pedig elárulta, miért vállalta idén is a műsort. 

„Igen, megint bevállaltam! Ismét luxusfeleség leszek! Ez az én luxifelcsi képem! Tudom, hogy sokan örültök, míg mások csóválják a fejüket, hogy ez meg már megint minek?! Én továbbra is én vagyok! Továbbra sem szándékozom megfelelni senkinek! Sem itt, sem a műsorban! Ez a műsor szeretettel, rengeteg munkával és a végén egy drámai szituációba csöppenve készült! Mert az első és az utolsó epizód forgatása között kifordult a sarkából a világ! De bízom benne, hogy április 20-án 21.00-kor leültök a tévé elé, és megengeditek, hogy szórakoztassunk titeket, immár heten! Várjátok már?” – írja a közösségi oldalán Polgár Tünde, aki a forgatás előtt sem unatkozott, hiszen családjával együtt közös vloggerkedésbe kezdtek, a csatornájukon pedig már rengeteg a feliratkozó.

Feleségek luxuskivitelben (Fotó: Viasat3)

Feleségek luxuskivitelben (Fotó: Viasat3)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top