Sztárok

„Anyutest” – Polgár Tünde így kommentálta a bikinis fotóját

Nem kér többé a retusból a Feleségek luxuskivitelben sztárja.

Polgár Tünde megmutatja, milyen is valójában fürdőruhában. Közösségi oldalára posztolta ki a retus nélküli, bikinis fotóit – szúrta ki a Blikk. Anyutestként jellemzi testét, de egyáltalán nem szégyenkezik miatta, mert szereti magát, és szerinte a 40 az új 20.

A közösségi oldalán már egy ideje arra biztatja a követőit, hogy ne akarjanak megfelelni másoknak, számoljanak le a retussal és az effektekkel, s fogadják el magukat.

„Anyutest. Mert nem érdekel, hogy elfelejtettem behúzni a hasam, kihúzni magam, vagy csinin pózolni! Élvezem az életem, a vizet, a napsütést, és továbbra sem célom ideáknak megfelelni! Csak jól érzem magam! Ti is tegyetek így! Le a retussal, túltolt képekkel! Kezdjünk el végre őszintén élni! Ja, a 2. Képen behúztam a hasam, és szerintem nincs minőségi változás: anyutest az anyutest! #szeretemmagam #nemerdekel #beach #beachlife #bikini #40isthenew20” – írta a képekhez a Feleségek luxuskivitelben sztárja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top