TV-sztárok

Megvan, mikor indul a Feleségek luxuskivitelben következő évada – két új szereplő érkezik

Az Észbontók és a Feleségek luxuskivitelben vadonatúj évada is áprilisban startol.

Eddig csupán annyit lehetett biztosan tudni a Feleségek luxuskivitelben új évadáról, hogy Smaltig Dalma nem vesz részt a folytatásban, mert amennyire csak tud, kivonul a médiából. A Viasat3 nemrég bejelentette, hogy tavasszal indul az új évad, most pedig egy előzetest és egy pontos időpontot is kaptak a rajongók. Kiderült ugyanis, hogy április 20-án lesz a következő széria első része, és a promóvideó alapján két új szereplő is helyet kapott a realityben.

Mi vár ránk a Feleségek luxuskivitelben harmadik évadában? Már jól ismert kedvenceink – Csősz Boglárka, Yvonne Dederick, Köllő Babett, Polgár Tünde és Vasvári Vivien – mellett a divat világában rendkívül sikeres Molnár Nikolett és Nagy Noémi fényűző életét is megismerhetjük. Bogiék nagyon komoly döntés előtt állnak, ugyanis férjével a családalapítást fontolgatják, míg Vivi a válásán próbálja túltenni magát, amiben új szerelme, Zsigmond támogatja. Babett, mindenki bizalmasa új szakmai kihívásokat keres, miközben Yvonne, az örök nyughatatlan üzletasszony 25 év után a válás mellett dönt, és minden erejével az újrakezdésre koncentrál. A Polgár családban is nagy változás közeleg, hiszen Dani egyetemre megy, és a világ bármely pontja szóba jöhet. Az amúgy sem szokványos mindennapokat felforgatja Nini és Noémi érkezése, beilleszkedésük közel sem konfliktusmentes, hiszen a hölgyek valódi riválisai egymásnak. Egy biztos, érzelmekből, izgalmakból, családi titkokból és persze luxusból ezúttal sem lesz hiány, a hölgyek garantáltan kiverik majd egyeseknél a biztosítékot!

Feleségek luxuskivitelben (Fotó: Viasat3)

Feleségek luxuskivitelben (Fotó: Viasat3)

Emellett azt is elárulták, hogy az Észbontók című műsor is új évaddal várja a nézőket.

A vetélkedőt továbbra is Kovács Áron vezeti, azonban mind a stúdiódíszlet, mind az észbontó párosok beszélgetéseinek helyszíne megújul. A vadonatúj részekben ismét népszerű celebpárok próbálják megfejteni a játékosok észjárását, újdonságként viszont hírességeink egy kilenc hetes „elme bajnokság” keretében versenyeznek azért, hogy a döntő héten kiderüljön, melyik páros érti meg a legjobban az észbontókat és kapja meg a vándordíjat. A sztárok listáját többek között olyan nevek erősítik, mint Csonka András, Csuja Imre, a Gáspár Család: Bea, Evelin és Győzike, Fekete Linda, Fésűs Nelly, Kiss Ramóna, Lékai Máté, Kulcsár Edina, Kucsera Gábor, Lakatos Márk, Pintér Tibor, Sáfrány Emese, Tápai Szabina vagy épp Vastag Csaba.

Kovács Áron a Drága örökösök szereplőivel (Fotó: Viasat3)

Kovács Áron a Drága örökösök szereplőivel (Fotó: Viasat3)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top