nlc.hu
Sztárok

Visszatér a DJ pult mögé a kétgyermekes Voksán Virág

Második gyermeke születése után újra bombaformában Voksán Virág

Immár készen áll a visszatérésre a DJ pult mögé.

Voksán Virág nagyon hamar visszaszerezte a formáját a második gyermeke születése után. „Azért nem mondom azt, hogy ezentúl anyukaruhában fogok zenélni” – nyilatkozta a Fókusznak a lemezlovas, aki úgy véli, egy nőnek a gyerekvállalás után sem kell feladnia az egyéniségét. Éppen ezért a tőle megszokott stílusban – szexis miniruhákban – tér vissza a keverőpult mögé.

Voksán Virág

A kétgyermekes Voksán Virág továbbra is dögös ruhákban fog állni a keverőpult mögött – Forrás: Fókusz

Szerintem nagyon sok nő ott követi el a hibát, hogy megszűnik nőnek lenni azután, hogy gyermeket vállalt, és ez szerintem egy óriási hiba, hiszen rengeteg házasság is ezért megy tönkre, úgyhogy én ezt a hibát semmiképpen sem szeretném elkövetni” – jelentette ki Voksán Virág, aki erotikus fotózást egyelőre nem vállal, de a dekoltázsvillantás még belefér neki.

A kétgyermekes DJ őszintén vallja, az anyaságnak árnyoldala is van. „Aki azt mondja, hogy minden rózsaszín, és csodálatos és cukorkafelhő, az hazudik. Vagy magának is hazudik. Mert ilyen nincs. Az elején még azt mondom, inkább több a nehézség, mint a pozitívum, ami visszajön egy gyerekből” – árulta el. Nem fél kimondani: a gyereknevelés nehezebb, mint gondolta. „A legnagyobb gyengeségem, amit nem tudok jól kezelni, az a gyermekhiszti. Ez az, amivel nem tudok, mit kezdeni. (…) Az idegrendszernek kötélből kell lenni” – vallotta be.

Olvass még Voksán Virágról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top