nlc.hu
Sztárok

Muri Enikő és Tóth Szabi a Nyerő Párosról

Muri Enikő a Nyerő Párosról: „Minden megszépült ennyi idő távlatából”

Az énekesnő elmondta, szerették volna elkerülni, hogy kamerák előtt veszekedjenek, de a sok fárasztó játék és ármánykodás után néha kimerültek voltak türtőztetni magukat.

Muri Enikőről és Tóth Szabiról a Nyerő Párosig azt sem tudta az ország, hogy egy pár, most pedig harmadikként távoztak a vetélkedőből. A Reggeliben elmesélték, milyen érzés volt nekik visszanézni a műsort. 

Muri Enikő és Tóth Szabi

Muri Enikő és Tóth Szabi a Reggeliben

„Fantasztikusan éltem meg a játékot. Bennem minden annyira megszépült ennyi idő távlatából, bennem nincs az, hogy bárkire haragudnék, vagy rossz emléket vinnék magammal bárkiről – kezdte Enikő. – Mindenkitől nagyjából erre számítottunk, amit utána a kis interjúkban elmondtak.”

„Azt, hogy ki mennyire volt önazonos, mi nem tudhatjuk. Mi saját magunkról tudjuk, hogy önazonosak voltunk. Nagyjából kaptunk egy képet, ki milyen, ki, hogyan játszik. Tudtuk, hogy mi megosztóak vagyunk, akár a nézők, akár a játékosok számára. Van bennünk rafkó, látszott, hogy tekergetjük a szálakat, de szerintem ettől lesz élvezetes, imádható a játék” – egészítette ki párját Szabi. 

A páros arra is kitért, végül miért adták fel a játékot.

„A fő oka nagyon nevetségesen hangzik, de annál komolyabb. Nekem gyerekként nagyon sokszor felszúrták a fülemet, és így belement a hideg víz. Amikor jött rá a szél is, nem volt egy vicces történet. Kevesen tudják, de két nappal később koncertünk volt és borzasztóan nem akartam azt kockáztatni, hogy ez a koncertünk rovására menjen” – mondta az énekesnő, Szabi pedig hozzátette, a céljuk az volt, hogy a top háromban legyenek benne. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top