nlc.hu
TV-sztárok

A Sugarloaf zenészével jött össze Muri Enikő

15 évvel idősebb, elvált zenészt szeret Muri Enikő: „Hisszük és tudjuk, hogy együtt éljük le az életünket”

A Nyerő Páros új évadában állnak először kamerák elé közösen.

Muri Enikő és a Sugarloaf zenekar alapító-gitárosa, Tóth Szabi 3 éve szeretik egymást, de eddig nem verték nagydobra a kapcsolatukat. A Story magazinnak nyilatkoztak először a szerelmükről, küzdelmeikről és terveikről. A 32 éves énekesnő, musicalszínésznő 5. éve a Sugarloaf zenekar tagja. A kapcsolatuk eleinte csupán munkakapcsolat volt, ám idővel nem csak a színpadon működött köztük a kémia.

Muri Enikő és Tóth Szabi

Muri Enikő és párja, Tóth Szabi – Fotó: Sajtóklub

„Először 2016-ban találkoztam és dolgoztam együtt Enikővel A Dal című műsorban. Amikor 3 évvel később összejöttünk, már elvált ember voltam” – mondta el Tóth Szabi, akinek van egy 14 éves fia. „Volt bennünk félsz, hogy ha belemegyünk a kapcsolatba, és nem jól sül el, az milyen hatással lesz a zenekarra. Emiatt nagyon tudatosan kettéválasztottuk a szakmánkat és a magánéletünket” – tette hozzá a 47 éves zenész.

Az együttélés azonban komoly kihívással kezdődött számukra 2019 végén. „Beütött a Covid, és vele együtt a kilátástalanság. Elmaradtak a fellépések, nem volt munka, alkotói válságba kerültem, és egyre mélyebb depresszióba. Ezért szó szerint küzdöttünk a kapcsolatunkért” – árulta el Muri Enikő. „De megérte küzdeni, ezt ma már biztosan tudom. Boldogan élünk, szeretjük egymást” – jegyezte meg a párja.

A szerelmesek között – akik a Nyerő Páros 6. évadában először állnak közösen a kamerák elé – még nincs egyetértés az esküvőben és a családalapításban. „Hisszük és tudjuk, hogy együtt éljük le az életünket, én szeretném, hogy férj és feleség legyünk. Ha megkérné a kezemet, igent mondanék neki. Sőt részemről már jöhetne egy kisbaba is” – vallotta be az énekesnő.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story -címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top