nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Szabi és Muri Enikő őszintén beszélt kapcsolatukról

Muri Enikő: „Azoknak, akik azt írták, meneküljek el ettől az embertől, üzenem, hogy nem fogok!”

A párt nem érdeklik az ítélkező szavak.

A Nyerő Páros hatodik évadának egyik legmegdöbbentőbb párosa Muri Enikő és Tóth Szabi, ugyanis a zenészpáros sikeresen titkolta, hogy már három éve együtt vannak. 

Tóth Szabi és Muri Enikő

Tóth Szabi és Muri Enikő (Fotó: Instagram)

A Sugarloaf zenekar alapítója és énekese korábban azt mondta, nem akarják nagydobra verni a magánéletüket, mégis jelentkeztek a műsorba, a nézők véleménye viszont megoszlik róluk. Egyesek kedvelik őket, de vannak, akik kifejezetten nem, amiért Enikő egyszer már kikelt magából Instagramon

Ezúttal szintén Instagramon, egy élő bejelentkezés során osztottak meg többet, milyenek is ők valójában a négy fal között, és mennyire volt más a viselkedésük a kamerák előtt. 

„Én minden mondatomat és cselekedetemet abszolút vállalom, ez vagyok én! Nagyon sok mindenkinél úgy jöhet le, hogy nagyképű vagyok, higgyétek el, hogy ez nem így van, de én nem fogom bizonygatni az ellenkezőjét, mert az már rég rossz lenne, hogy magyarázkodok” – mondta Szabi, aki hozzátette sokan Hódi Pamela férjével, Bencével való viselkedése miatt ítélték meg. 

„Mi három éve együtt vagyunk, szeretjük egymást, és nem az volt a célunk, hogy a műsor alatt pornófilmet forgassunk, mi azért mentünk el, hogy játszunk! Higgyétek el, mi a négy fal között egy borzasztóan romantikus páros vagyunk, de mindent nem akartunk azért annyira megmutatni… Azoknak, akik azt írták privát üzenetben, hogy meneküljek el ettől az embertől, üzenem, hogy nem fogok!” – tette hozzá az énekesnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top