nlc.hu
Életmód

Muri Enikő Instagramon védte meg barátját, Tóth Szabit

„Van egy határ, és azt hiszem, ez bőven túl lett lépve” – Muri Enikő az Instagramon védte meg párját, Tóth Szabit

Muri Enikőnek elege lett a párját kritizáló nézőkből, és egy posztban fejtette ki a véleményét róluk.

A Nyerő Páros legújabb évadában szerepel Muri Enikő és párja, Tóth Szabi, és úgy tűnik, a nézőknek megvan a véleménye a zenészről, az énekesnő ugyanis egy Instagram-posztban vette védelmébe szerelmét.

„Döbbenten olvasom azt, amit a marha erős fotelhuszárok írogatnak. Nem rólam, hanem a páromról, Szabiról. Nem kezdek bele abba, hogy Ő milyen ember, mert nekem tökéletes! Minden hibájával együtt szeretem Őt. És Ő is szeret engem ugyanígy. De az a fajta bántás, gyalázás, rugdosás és rosszindulat, ami dől ezekből az emberekből, arra sarkalt, hogy kiálljak Szabiért. Kiálljak értünk. Mert van egy határ, és azt hiszem, ez bőven túl lett lépve”

– írja Muri Enikő, aki azzal folytatja, nem érti, hogy másokat miért teszi boldoggá az, ha őket bánthatja, de – teszi hozzá – hisz az emberi jóságban, és abban, hogy ez az őket kritizálókban is ott bujkál. 

Tóth Szabi és Muri Enikő

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ezután kitért arra, hogy mit kért az emberektől, illetve, hogy szerinte min kellene elgondolkodniuk. Párkapcsolati tanácsokra például nem kíváncsi, és nem érti, miért zavar másokat ahogyan Tóth Szabi eszik, és miért kell valakit bántani amiatt, ahogyan kinéz.

„Ha valaki azon picsog, hogy neki fárasztó a másikat végighallgatni, az szerinted normális? Szerintem intelligencia kérdése. Szerinted az rendben van, hogy olyanért bántasz valakit, mert olyan, amilyen?  Te sosem fogsz már elfogadni senkit sem, ugye? Egy velős, bántó komment után te bele tudsz nézni a tükörbe?” – teszi hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top