nlc.hu
Életmód

Nyerő Páros: Zdroba Patrikék veszekedése

Zdroba Patrik és barátnője csúnyán összeveszett egymással a Nyerő Párosban

Nagyon összekapott az énekes és a szerelme.

Már másodszor úszták meg a kiesést Zdroba Patrikék a Nyerő Páros legutóbbi adásában. Mint a reality hétfői adásának előzeteséből kiderül, a szerelmespár csúnyán összeveszik egymással.

Zdroba Patrik

Itt még felhőtlen a hangulat Zdroba Patrik és párja, Bettina között – Fotó: Sajtóklub

“Mindent én csináljak, mégis rám tolod az egészet!” – vágta kedvese fejéhez Bettina, mire a párja így reagált: “Baba, nem érted. Felfogod, amit mondok?

Az énekes barátnője erre azonban még jobban felkapta a vizet. “Hagyj békén!” – mondta erélyesen Patriknak, majd kiviharzott a szobájukból.

Zdroba Patrikék amúgy a szimpátiaszavazás előtt is egymásnak feszültek. Az énekes úgy érezte, hogy Betti számára nem fontos a játék, a lány szerint azonban erről szó sem volt. 

A 2019-es X-Faktor döntőse és párja egyébként a tehetségkutató alatt ismerkedtek meg egymással, Bettina akkoriban a tévécsatornánál dolgozott. A kapcsolatuk viszonylag hamar szintet lépett: gyorsan összeköltöztek és azóta is nagyon boldogok, sőt az énekes idén nyáron már el is jegyezte kedvesét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top