nlc.hu
TV-sztárok

Zdroba Patrik eljegyezte a barátnőjét

Az X-Faktoros Zdroba Patrik eljegyezte a barátnőjét

Zdroba Patrik már régóta tervezgette, hogy felteszi a nagy kérdést.

Zdroba Patrik és szerelme az X-Faktor alatt ismerkedtek meg egymással, a lány a csatornánál dolgozott akkoriban. A kapcsolatuk viszonylag hamar szintet lépett, gyorsan összeköltöztek és azóta is nagyon boldogok. Most újabb nagy lépés előtt állnak, hiszen az énekes megkérte a lány kezét és hamarosan össze is házasodnak.

„Nagy álma volt, bár én mindig nagyon esküvőellenes voltam. Rossz szülői példa volt előttem” – kezdte Zdroba Patrik a Reggeliben, majd megjegyezte, hogy a párja mindig mondogatta, hogy majd egyszer a felesége szeretne lenni, de természetesen nem emiatt kérte meg a kezét.

„Balatonalmádiban koncerteztem. Gondolkodtam rajta, hogy a színpadon kérem meg, de arra jutottam, hogy elveszne az intimitás. Aztán eszembe jutott a Balaton-part, de az se jött össze. (…) Amikor hazaértünk, hullafáradtak voltunk, aztán elővettem a gyűrűt és megkértem” – emlékezett vissza az eseményekre az X-Faktor 2. helyezettje.

zdroba patrik és szerelme

Zdroba Patrik eljegyezte a párját (Fotó: Instagram)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top