nlc.hu
Sztárok

Ő Zdroba Patrik szerelme, Betti

Ő Zdroba Patrik szerelme: „Nézzetek rá, szerintem gyönyörű, ő a legszebb a világon”

Nagyon boldog az X-Faktor régi sztárja, Zdroba Patrik most a szerelmével kéz a kézben mesélt arról, milyen a közös életük.

2019-ben az X-Faktor fináléig menetelt Zdroba Patrik, akinek a nevét akkor az egész ország megtanulta. Ahogy az lenni szokott, kapott hideget-meleget, és sokakat érdekelt a magánélete. Az erre vonatkozó legpikánsabb kérdésekre is válaszolt anno Osváth Zsolt műsorában, és azt is elárulta, amire a legtöbben kíváncsiak voltak akkoriban:

„Nagyon sokan kérdezik tőlem, mindig elmondom, hogy engem nők neveltek, ezért vannak a nagyon lányos viselkedési formáim, de 100 százalékig a lányok tetszenek, és ha nagyon sarkítani kell, akkor a szőke lányok” – fejtette ki Zdroba Patrik a videóban, és azt is elárulta, sokan gondolják róla, hogy meleg, de nem így van. Elég félénk típus, ráadásul mivel tényleg többen hitték már, hogy az azonos neműekhez vonzódik, ezért neki is furcsa, amikor egy lány többet szeretne tőle. Talán ezért is indult úgy a mostani kapcsolata, ahogy. 

Zdroba Patrick és barátnője az Reggeli vendégei voltak

Zdroba Patrick és barátnője, Bettina a Reggeli vendégei voltak

„Egy éve és két hónapja vagyunk együtt (…) Tök barátilag kezdődött ez az egész, egy hónapig csak beszélgettünk…” – kezdte a zenész párja, akire rögtön rácáfolt Patrik: „Már rögtön az elején leírtam neki, hogy gyönyörű, szóval én nem barátilag indultam.”

A pár nem értett abban sem egyet, hogy baráti beszélgetés mikor alakult át udvarlássá: Patrik szerint már az első héten, a barátnője szerint legalább két hét kellett, de azt mindketten határozottan állították az RTL Klub Reggeli műsorában, hogy a karanténidőszak jót tett a kapcsolatuknak. Korábban keveset találkoztak.

„Kicsit toltam is magamtól, nem mertem szerelmes lenni. Nagyon szívember vagyok, nagyon szeretek adni, mindenkit ölelgetek, mégis ez a magánéletemben, és a szerelemben ez nehezen ment. Betti annyira más volt, annyira megfogott a személyiségével, mert nem ez a tipik mai csaj, tudunk jókat beszélgetni például. Szerintem gyönyörű lány, a legszebb a világon és tök okos, ami jó dolog.”

Zdroba Patrik barátnője, Betti

Ő Zdroba Patrik barátnője, Betti

Még a Reggeli műsorvezetői is zavarba jöttek attól, ahogy Zdroba Patrik a barátnőjének bókolt: 

Szerelmes sztárok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top