Sztárok

Nálunk ő az X-Faktor győztese – te kire adod a szavazatodat?

Ma este ér véget az X-Faktor 2019, hamarosan kiderül, ki nyer idén. A fődíjat Vanek Andor, Ruszó Tibi vagy Zdroba Patrik viheti haza, de az már most biztos, hogy mindannyiuk életét megváltoztatta a műsor.

Nemcsak a három döntős, de két mentor csatája is lesz az X-Faktor ma esti adása. Eldől, kit választanak a nézők az X-Faktor 2019-es győztesének, és minden pletyka ellenére a történet még nincs lejátszva. Hogy miért is mondjuk ezt? Mert Gáspár Laci mentoráltja, a 26 éves Zdroba Patrik annyira népszerű, hogy egyesek már borítékolják a győzelmét, és különböző mendemondákra, szem- vagy fültanúkra alapozva bundát kiáltottak a közösségi oldalakon. A műsort és Patrikot végül ByeAlex vette védelmébe, amikor a mérgét kiadva így zárta rövidre a sztorit: 

„Hagyjátok már a sok hülye kamu f*szságok osztogatását! Egy rakás hülyeség, photosopolt képek, kamubeszélgetések és infók! Például, hogy előre le van zsírozva, hogy Patrik nyeri a versenyt! JÉZUSOM! Nem bírom ezt tovább!” 

Az X-Faktor 2019 döntősei: Ruszó Tibi, Zdroba Patrik, Vanek Andor

Sajnos azonban az ilyen pletykák elvehetik a győztes örömét is, hiszen ha valóban Patrik nyerne, biztosan újra megvádolnák – pedig a három X-Faktor-döntős egyformán esélyes: ByeAlex két mentoráltja, a 16 éves Vanek Andor és a 17 éves Ruszó Tibi is minden alkalommal bizonyított, és igyekeztek a kritikákból is tanulni. Tegyünk is félre minden alaptalan szóbeszédet, és próbáljuk megjósolni, ki nyeri ma a döntőt.

Te kit látnál szívesen az X-Faktor 2019 győzteseként? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top