TV-sztárok

Rátalált a szerelem az X-Faktor sztárjára, megmutatta párját Zdroba Patrik

Majd kicsattan a boldogságtól Zdroba Patrik, a tavalyi X-Faktor 3. helyezettje.

Nem sokan hitték volna, hogy ilyen komolyan becsajozik az X-Faktor visszahúzódó sztárja. Zdroba Patrik – akinek a nemi identitását gyakran firtatták a tehetségkutató alatt – nem az a féktelenül bulizós és randizós típus, sőt elég nehezen enged magához igazán közel valakit. Most viszont rátalált a szerelem – derült ki a Fókusz riportjából.

Zdroba Patrik

Zdroba Patrik immár 5 hónapja él párkapcsolatban – Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Zdroba Patrik először mutatta meg barátnőjét, az egykor modellként dolgozó Bettit. “Próbáltam magamat taszítani tőle sokáig, nehezebben nyitottam felé, de aztán tényleg beláttam, hogy engednem kell ennek a dolognak, s nem lehetek ennyire bezárkózó” – vallotta be az X-Faktorban ismertté vált énekes, aki az elmúlt 2 évben csak a karrierjére koncentrált, s minden téren elzárkózott az érzelmek elől.

Zdroba Patrik és párja, Betti

Zdroba Patrik és párja, Betti az RTL Klub székházában talált egymásra – Forrás: Fókusz – videó

Az x-faktoros elárulta, hogy kedvesét, Bádoki Bettinát az RTL Klub székházában ismerte meg, ugyanis ott dolgozik. “Elég gyorsan összehangolódtunk” – árulta el Zdroba Patrik. 

Mivel ott dolgozom, így folyamatosan láttam az x-faktorosokat, és nagyon-nagyon megtetszett Patrik hangja” – mesélte Betti a Fókuszban. Mint kiderült, ő volt a kezdeményező: ráírt egy közösségi oldalon az X-Faktor vége óta újra bankban dolgozó énekesre. A tehetségkutató még javában tartott, amikor a szerelmesek először találkoztak, kapcsolatuk ezért barátságnak indult, és csak egy hónap elteltével találtak igazán egymásra. Nagyjából 5 hónapja alkotnak egy párt, és a kezdeti nehézségek után immár felhőtlenül boldogok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top