nlc.hu
Sztárok

Muri Enikőék vitái

Muri Enikő attól fél, hogy rámegy a párkapcsolata a Nyerő Párosra

Sírásig fajult a szerelmesek vitája.

A Nyerő Páros legutóbbi adásában Muri Enikő és párja, Tóth Szabi csúnyán összebalhéztak a pizzás játék után, majd a konfliktusuk sírásba torkollott, mert az énekesnő attól tart, hogy a sorozatos vereség és konfliktushelyzet rányomja a bélyegét a szerelmükre.

Muri Enikő

Ismét egymásnak feszült Muri Enikő és párja, Tóth Szabi a Nyerő Párosban (Fotó: Sajtóklub)

„Már sorozatban jön az a rossz érzés, hogy nem úgy sikerülnek a feladatok, egyszerűen nem tudunk elsők lenni, akkor feszültek vagyunk, fáradtak, tehát egy csomó minden összeadódik és a végén, a tortára a cseresznye az az, hogy megint buktunk egy rohadt nagy összeget, és akkor már nálam is kezd betelni a pohár, hogy ‘mi a baj velünk? – fakadt ki a kamerák előtt Muri Enikő, aki elárulta a párjának, hogy min akadt ki.

„Nekem egyetlenegy dolog esik rosszul, hogy nem értesz meg engem. Nincs az, hogy egy kicsit belegondolnál a helyzetembe, hogy én hogy érzek dolgokat, vagy hogy érzem magam. Te mész a saját fejed után, én meg megyek utánad, de néha jól esne, ha megértenéd azt, hogy én mit szeretnék” – vágta az énekesnő a szerelme fejéhez.

Szabi viszont úgy látja, hogy Enikő túlságosan komolyan veszi a játékokat, miközben élveznie kellene, nem pedig ráfeszülni. Az énekesnő bevallotta a kamerák előtt, hogy időközben rájött arra, igaza van a párjának, mert egyáltalán nem tesz jót a kapcsolatuknak, ha folyamatosan rástresszel a játékokra.

„Most azért is ki vagyok borulva, mert már 3 napja erről szól a kapcsolatunk, és félek, hogy rámegy, és nem akarom, hogy rámenjen, mert nekem sokkal fontosabb az, hogy mi jól legyünk. Nagyon szeretlek, ne bántsuk egymást!” – mondta sírva Szabinak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top