nlc.hu
Mindennapok

Csoki megbánta, hogy faképnél hagyta Heddát

Párharc: Csoki megbánta, hogy faképnél hagyta Heddát

Az egykori VV-sztár tisztában van vele, hogy túlreagálta a helyzetet.

Végéhez közeledik a Párharc, ami eddig is tele volt feszültséggel, melyek során nem csak a versenytársak estek egymásnak, hanem sokszor a párok is nehezen viselték a nyomást. 

Csoki és Hedda

Fotó: TV2

Múlt héten Csoki annyira összeveszett menyasszonyával, Heddával, hogy összepakolta a cuccait és átköltözött egy másik szobába faképnél hagyva síró kedvesét. „Nem tudom, hogy mi lesz, én már nem tudok a Hedda mellett maradni, ha ennek az a következménye, hogy szétmegyünk, engem az sem érdekel” – mondta akkor a ValóVilág egykori szereplője. Persze, a szerelmesek másnap kibékültek.

Csoki most a nyíltON vendége volt, ahol elmondta, megbánta, hogy akkor úgy viselkedett.

Ezek is csak mi lehetünk, hogy egy műsoron belül, nem is értem, hogy hogy lehet ilyet. Azt visszacsinálnám, mert lehet, hogy kicsit én is túlreagáltam, csak ott már egyszerűen elegem volt abból, hogy már megint a vita van, a veszekedés, megint sír, és nekem megint meg kell vígasztaljam egy olyan dologért, ami szerintem nem volt akkora vétek” – magyarázta Csoki, majd azt is elmondta, miért felejtette el Hedda óvodai jelét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top