nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros: Hódi Pamela és Muri Enikő vitája

Sírásig fajult Hódi Pamela és Muri Enikő vitája a Nyerő Párosban

Az énekesnő szerint az influenszer annyit se ér neki, mint egy szemeteszsák üresen.

Fokozódott a feszültség Hódi Pamela és Muri Enikő között a Nyerő Páros villájában. Mindezt az énekesnő párja, Tóth Szabi „cicaharcként” jellemezte. „Ő lehet, hogy macska, de én vadmacska vagyok” – jelentette ki a kamerák előtt Enikő, aki a reality legutóbbi adásában félrehívta Pamelát, hogy tisztázzák a nézeteltérésüket. A beszélgetésük azonban csak fokozta a kettejük közti feszültséget.

Hódi Pamela és Muri Enikő

Továbbra sem ásta el a csatabárdot Hódi Pamela és Muri Enikő (Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: Sajtóklub)

„Neked van valami személyes problémád, vagy olyan problémád, amiről én nem tudok, nem tudhatok, idegesítelek, zavarlak, idegesít a jelenlétem? A tegnap esti beszólásodat egyszerűen nem tudom hova tenni” – vágott bele Muri Enikő, aki zokon vette, hogy Pamela lepontozta a produkcióját. „Neked valami gondod van velünk” – állította kész tények elé a kétgyermekes influenszert, aki végül kifejtette, hogy az énekesnő stílusával vannak neki problémái.

„Túl magas lóról beszélsz. (…) Támadásnak érzem a stílusodat” – vágta Enikő fejéhez Pamela, akinek az énekesnő hozzáállása sem tetszett. Nem díjazta se Enikő testbeszédét, se a flegma modorát.

Végül abban maradtak, hogy békén hagyják egymást. „Szerintem nekünk a jövőben akkor nincs miről beszélgetni. (…) Az lesz a legjobb, ha mindenki csinálja a dolgát, (…) és békén hagyjuk egymást” – zárta mondandóját az énekesnő. Pamela ugyanezen a véleményen volt, ám a rossz hangulatú beszélgetés után mégis sírva vonult félre. „Ilyenektől mentsen meg az élet!” – fakadt ki az influenszer, miután egyedül maradt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top