nlc.hu
Sztárok

Így néz most ki VV Csoki

Emlékszel még VV Csokira? Kiderült, mihez kezdett a Való Világ után

Hölgyrajongókban ma sem szenved hiányt.

VV Csoki, azaz Chris Tanoh elárult a Life TV Ébredj velünk! műsorában, mihez kezdett a Való Világ után. Az egykori VV-hős a Való Világ 9 powered by Big Brother-nek volt a versenyzője, ám kizárták a valóságshow-ból, mert veszélyeztette egyik játékostársa életét (egy szemöldökcsipeszt vágott Zsuzsuhoz).

VV Csoki

VV Csoki így nézett ki 2018-ban a villába való beköltözéskor – Fotó: Smagpictures.com / RTL2 Sajtóklub

Nagyon elfoglalt vagyok a villa óta. Kemény azóta az életem, rajongók mindenütt…” – kezdte az egykori villalakó, akit 2018-ban, a valóságshow-ban láthattunk a képernyőn.

Ennyit változott 2018 óta VV Csoki, azaz Chris:

VV Csoki

VV Csoki a Life TV Ébredj velünk! című műsorában – Forrás: Life TV / Ébredj velünk! – videó

Arra a kérdésre, hogy mivel foglalkozik, a következőket mondta: “Mindennel. A Való Világ óta várom, hogy legyen egy igazi olyan műsorom, ahova mehessek. Még olyat nem találtam. Most már lejjebb adtam, egyébként“.

VV Csoki

VV Csoki és jóbarátja, Béci, azaz a rapper Young-G, aki a Való Világ 4. szériájában szerepelt – Forrás: Life TV / Ébredj velünk! – videó

A műsorvezető, Ábel Anita azonban csak tovább faggatta a villában több lánnyal is kavaró Csokit – mégis mit csinált az elmúlt években -, aki meglepő információval rukkolt elő. Kiderült, hogy a VV óta – mialatt sok mindennel foglalkozott – a gasztronómiában is dolgozott, még pedig Franciaországban. “Párizsban voltam szakács. Az is történt velem. Olasz étteremben voltam, mert én olasz vagyok. Csináltam pizzát, tésztákat is. (…) A bolognaim jobb, mint a nonnáé! Az tényleg olyan, hogy én nagyon odarakom magam” – mesélte.

Még több “akkor és most” az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top