TV-sztárok

Hatalmas balhé: kizárták Csokit a ValóVilágból, megtörten nyilatkozott

Veszélyeztette egyik játékostársa testi épségét Csoki, így azonnal mennie kellett a Való Világ villájából. A nézők ebbe nem tudtak belenyugodni.

Azonnali hatállyal távoznia kellett a játékból a ValóVilág egyik legesélyesebb játékosának, Csokinak. A fiú ugyanis egyik játékostársához, Zsuzsuhoz vágott egy szemöldökcsipeszt. A játék szabályzata pedig tiltja, hogy veszélyeztessék egymás testi épségét.

Nézd meg, miért zárták ki Csokit a Villából:

Anikó bejelentését a kizárásról nehezen vették a játékosok, a lányok sírtak, Reni nagyon kiakadt,  még Zsuzsu is azért könyörgött, hogy ne zárják ki Csokit.

Csoki nemrég magabiztosan hozta párbaját VV Ginuval szemben, sokan a fiút tartották a játék legnagyobb esélyesének. A rajongói pedig nem is tudnak abba belenyugodni, hogy kizárták a villalakót. 

„Szerintem a szavazásra kéne bocsátani döntsenek a nézők, egy esélyt kéne neki adni” írta Horváth János a hivatalos Való Világ Facebook-oldalon. Igaz, már korábban kiderült: erre nem sok esély van (lentebb olvashatod a hivatalos választ), de azért mi kíváncsiak vagyunk, te mire szavaznál? 

Van, aki ezt írta: 

„Hát ez elég szomorú, hogy egyik szériában lehet bármit csinálni, a másikba pedig nem!!!! Értem ezt anno Viki és Simon összeugrására!!!! Viki szó nélkül megúszta!!!! Nem pártolom egyiket se mert Zsu és Csoki a 2 kedvencem!!! Sajnálom Csokit, hogy kizárták de Zsut is, hogy ezek után mi fogja ott bent érni!”

Voltak, akik Zsuzsut okolták, hogy túljátszotta, és ezért tűnt úgy, mintha Csoki veszélyeztette volna, egyesek szerint pedig szólt is, hogy dobja a csipeszt. 

Sok ok lehet, de végeredményben csak két kérdés van Csoki kiesésével kapcsolatban, szavazz, hogy látod!

Itt a hivatalos válasz arra, hogy visszakerülhet-e Csoki a Villába: 

VV Csoki megtörten nyilatkozott a kiesés után: 

„Nem akartam bántalmazni” – mondja, és hozzátette, hogy remélte, nem zárják ki, de ennek így kellett alakulnia. Reninek pedig nagyon drukkol, és szerinte mindenki megérdemli a Villában a győzelmet. 

Itt pedig elolvashatod, mit gondolnak a kiesésről a nézők: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top