nlc.hu
Sztárok

Ennyit változott Máté Kriszta

Régen láttuk: így néz most ki Máté Kriszta

Újra feltűnt a képernyőn az egykori műsorvezető.

Újabb sikeres évadot zárt a Cápák között üzleti showműsor. A 4. évad utolsó része ráadásul az adott hét legnézettebb műsora lett. Az RTL Klub Reggeli című műsora évadértékelőt tartott Máté Krisztával, aki a Cápák között producere, valamint az egyik Cápával, a befektető Balogh Péterrel.

Máté Kriszta

Máté Kriszta és Balogh Petya – Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó

Az 51 éves televíziós elárulta, nem számított arra, hogy ilyen sikeres lesz a Cápák között, amikor elindult. „Tényleg azt gondoltam, hogy ez egy nagyon komoly, nehéz feladat, hogy egy olyan területét célozzuk meg a nézőknek vagy egy olyan nézőközönséget próbáljunk megcélozni, akik már nem igazán néznek tévét. Tehát nekünk azt a nem kis nyomással járó feladatot rakták a nyakunkba az RTL vezetői, hogy próbáljunk meg olyanokat is visszaszoktatni, akik már nem annyira találják meg, amit keresnek” – árulta el.

Máté Kriszta

Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó

Máté Kriszta

Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó

Máté Kriszta elmondása szerint nagyon sok fiatal, köztük gyerek nézi a Cápák között műsort. „Az én gyerekem is imádja. Azt mondja, inkább ide jön, mint iskolába” – mesélte.

Ugyan véget ért a Cápák között 4. évada, de már lehet jelentkezni az 5. évadba.

Olvass még a Cápák között-ről nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top