nlc.hu
Sztárok

Bálint Antónia akkor és most

Felismered? 16 évvel ezelőtti fotót mutatunk Bálint Antóniáról

Az 52 éves Bálint Antónia hét éve hagyott fel a tévézéssel, nagyot fordult vele a világ.

Bálint Antónia 1991-ben megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt. A megválasztása után visszavették tőle a koronát, majd hat évig pereskedett, végül visszakapta a szépségkirálynő címet. 

Ezalatt az idő alatt több műsorban is feltűnt, országos ismertségre tett szert, de hét évvel ezelőtt úgy döntött, neki elég a médiából.

Bálint Antónia akkor és most

Bálint Antónia 2006-ban (Fotó: Nagy Zoltán/smagpix)

Visszavonultan él

„Teljesen tudatod döntés volt, egyszer csak azt mondtam, hogy fájó szívvel, de elég a médiából – magyarázta Bálint Antónia a Palikék Világa Hová Tűnt című aktuális adásában, és hozzátette: – Nekem stabilitás kellett. Szeretem azt, ha van produktum, műsorvezetőként dolgoztam sok éven keresztül. A 2007-es válság után, amikor otthon voltam két évig a gyerekkel, utána nehezebb volt visszajönni, és nem is tudtam úgy visszajönni, ahonnan elmentem” – mondta Bálint Antónia a műsorban.

Bálint Antónia akkor és most

Bálint Antónia 2014-ben (Fotó: Sajtószoba)

„Ügyfelekkel foglalkozom pénzügyi területen. Sok emberrel találkozom, sok embernek kell segíteni. Amikor beszélek egy ügyféllel, csak az számít, a múlthoz semmi köze, és én ezt szeretem. Nincs körülöttem kamera, ami azért elég megnyugtató” – mesélte korábban a Blikknek. 

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top