nlc.hu
Sztárok

Bálint Antónia a szakításáról

Bálint Antónia: Nem vagyok átjáróház

Szakításáról mesélt Bálint Antónia, aki a Nyerő Párosban még együtt szerepel egykori párjával.

Tavasz óta nem él már együtt Bálint Antónia és Bársony Farkas. A hétfőn induló Nyerő Párosban még együtt szerepeltek, ám a műsort korábban vették fel, Antóniáék kapcsolata pedig azóta véget ért.

Bálint Antónia,

Bálint Antónia, fotó: Sajtóklub

Farkas március elején egy pénteki napon elviharzott tőlem. Szombaton írt egy szakító levelet, majd vasárnap ott állt az ajtómban, hogy nem is úgy gondolta. Az ajtón keresztül beszélgettünk. Nem engedtem be a lakásomba, és megmondtam neki, hogy nem vagyok átjáróház, elfogadtam a döntését” – mesélte a Blikknek Antónia. 

A férfi is megszólalt a szakítás kapcsán. Szerinte szeretetben és békében szakítottak még tavasszal,

amelynek az is része volt, hogy Toncsi kérésére (médiakarrierje, anyagiak) és a szép elválás jegyében részt vettem még vele ebben a műsorban, amelyben egyébként csak megerősödött a szakítási döntésem helyessége.

 

Miután a legutóbbi kapcsolata több mint 3 évig tartott, Bálint Antónia még nem érzi késznek magát egy újabb szerelemre. „Egy új szerelemre egyáltalán nem vagyok nyitott. Úgy érzem, még sokáig nem állok majd készen egy új kapcsolatra. (…) Randizni nem randiztam a szakítás óta, és nem is szeretnék” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top