nlc.hu
Sztárok

Bálint Antónia párja a kapcsolatukról

Bálint Antónia párja a Nyerő Párosban ezt mondta a kapcsolatukról: „A legstabilabb alap a köztünk lévő kémia”

Antónia forgatta a szemét, amikor volt kedvese ezt mondta.

Bálint Antónia több mint 8 év után visszatért a médiába, az RTL Nyerő Páros című műsorában volt élettársával, Dr. Bársony Farkassal. Ugyanis még adásba sem került a műsor, már nyáron kiderült, a szerelmesek három év után szakítottak

Bálint Antónia és Bársony Farkas

Bálint Antónia és Bársony Farkas

„A szakítás hosszú hónapok óta érett. Semmi köze a Nyerő Pároshoz. Már a forgatásokat megelőzően egyszer elváltak az útjaink, de aztán kibékültünk. A műsor ismét összehozott bennünket, ám véget ért” – mondta Tóncsi korábban. Közben olyan pletyka is elkezdett terjedni, Farkas az interneten azt írta, csak Antónia kérésére ment el a műsorba, akkor már közük sem volt egymáshoz. Hellyel-közzel sikerül is eljátszaniuk, hogy egy párt alkotnak, de alkalomadtán Tóncsi arcára minden kiült. Ilyen volt az is, amikor Farkas a kapcsolatukról beszélt. 

„Nekem most a Tóncsival való kapcsolatomban a legstabilabb alap az a köztünk lévő kémia – kezdte Farkas, mire Tóncsi egy szemforgatással reagált, de ezt követően is mutatott pár érdekes arckifejezést, miközben „kedvese” folytatta. – Ami nagyon fontos, ami segít a problémákat leküzdeni… Ha valamit megváltoztathatnék benne, annak égisze alatt, hogy szeretném, ha nem változna, hiszen ebbe a nőbe szerettem bele, az az, hogy kicsit jobban megértse, mit jelent az, hogy a kevesebb néha több.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top